Skip to main content

ÎN CURTEA PRESEI. Mircea Badea, emisiune din curtea Antenei: “nu are rost să mai intru în studio”

 
Badea curte 4
Badea curte 4

Badea curte 3

Publicitate

GALERIE FOTO. Mircea Badea şi-a mutat emisiunea în curtea Antenei 1. Aseara emisiunea În gura presei a fost transmisă de lângă clădirea din Băneasa.

“Nu are rost să mai intru în studioul ăla pentru câteva zile. Nu vreau să vă mint, mi-e pur şi simplu silă”, şi-a motivat decizia Mircea Badea.

Badea curte 1

Badea curte 2

Badea curte 3

Badea curte 4

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    Sunt de-a dreptul oripilat de tot ce se intampla in tara asta. Recunosc, sunt tot mai uimit zi de zi de cum ajung oamenii sa fie indoctrinati mai rau ca pe vremea PCR-ului. Oameni buni, aveti o multitudine de canale TV care transmit niste informatii. Cerneti ce credeti ca va este de folos si restul ignorati-le. Nu inteleg nici in ruptul capului la ce nivel de indobitocire poti ajunge incat sa sustii un delicvent - dovedit de instante(ceea ce poate este cel mai bun lucru care se intampla in Romania ultimilor ani indiferent de nume, functie, relatie de rudenie etc). Pe de alta parte, in nici o tara civilizata nu s-ar fi permis acea "plimbare" care a afectat traficul rutier si a suspendat activitatea transportului in comun.
  • javrone javrone
    Jozefa @ nu-ti bate capul si degetele pe tastatura. daca am invatat ceva in anii astia de basism este ca argumentele de bun simt nu au efect in lupta cu fanii dlui presedinte. exista incoerenta si ura fata de cei care au alta parere decat mult iubitul conducator. plus eternul "astia batranii sunt senili si trebuie sa scapam de ei." deh, il urmeaza pe presedinte, care a taiat pensii abuziv (vezi decizia curtii constitutionale) si care incurajeaza astfel de limbaj si comportament. UNLUCRU ESTE CERT: cu multele pacate pe care Antenele le au, si le au !, sunt singura institutie de presa care mai zice pas in fata lui Base. b1, realitatea, adevarul, gandul. digi, ev.zilei etc., toate ,fara exceptie ne arata cat de bine traim acum, doar ca noi prostii, nu ne dam seama.
  • javrone javrone
    EU@ ce ai fumat ? wow, cata incoerenta....din pacate, astia sunt basistii: agresivi fara argumente si usor agramati. plus ca au un usor discurs "eugenic", aia batranii sunt toti senili si trebuie eutanasiati, vezi dra de mai sus...
  • javrone javrone
    jezefa@ eutanasia nu poate fi cu mana ta, pt ca eutanasia inseamna ca victima si-a dat acordul sa fie ucisa. tu, basisto, poti sa ne omori cu mana ta, atat. pt ca desi putini basisti, dincolo de faptul ca sunt agramati majoritatea si se alinta ca fiind tineri, sunt si violenti cu cei care au alta opinie decat a lor. nu seamana asta a dorinta de dictatura ?
  • Andrei Andrei
    Care paine? Unde? Eu nu vad vreun cuptor in poienita...
  • Andrei Andrei
    Crapa fierea-n tine daca nu scriai toata polologhia asta cu litere mari? Ai impresia ca esti mai destept?! Daca as putea, ti-as da cu tastatura in cap pana s-ar face tandari. Si dupa ce ar sari toate tastele, ti le-as baga pe gat. Mori!
  • jozefa jozefa
    Terenurile erau ale noastre, zici ? Dar terenurile pe care un om de afaceri a construit centrul comercial din băneasa, nu erau tot ale noastre? Ba chiar ale noastre- facultatea de agronomie ? - şi nu văd pe nimeni tăvălindu-se. A, scuze, omul de afaceri de acolo e bun, e prieten cu ai noştri, corect.
    Trebuie să ştii că toate terenurile, fabricile, întrprinderile şi celelalte nimicuri lăsate de împuşcat ereau tot ale noastre. Nu ştiu unde le-am pus pe ale mele, nu le prea văd prin bătătură, poate le-au luat nişte investitori strategici...cu totul.
    Plăteşte impozite ca orice alt angajator...
    Adevărul e că toţi angajatorii plătesc impozite -PRO tv ?-e un exemplu bun?
    Este securist-turnător...spre deosebire de al nostru, care nu e securist turnător, doar reprezentant navrom - făra legătură cu securitatea- la Anvers, în aceelasi timp, aproximativ, în care varanul era în Cipru.
    Nu eşti atent, nu îl apăr pe voiculescu.
    Nu cred că sesizezi nuanţa.
    CUCU!
    Nu ne putem înţelege, eşti prea inteligent.
    Dacă nu te sufoci gândind încearcă să raspunzi la întrebarea asta :
    cât a câştigat bugetul statului de pe urma bugetarului băse?
    Te sfătuiesc să nu faci public răspunsul, să nu te văd lângă varan...
  • jozefa jozefa
    1- Nu vreau să te supăr , dar nu trăiesc în ţara asta din 1998.
    - distanţa dintre neuronii tăi e prea mare, de-aia nu poţi pricepe un lucru simplu : antena 3 deranjeză şi trebuie închisă.
    Dacă oamenii aleg să creadă minciunile antenelor şi nu pe ale lui Băse,b1,realitatea,Cristoiu, ctp-cu literă mică, e ok, colonelul, cartianu, etc, e treaba lor.
    Partea tristă pentru cei ca tine este că cei care aleg să-l creadă pe Badea sunt cam mulţi.
    Având neuronii depărtaţi si puşi spate în spate, nu poţi să pricepi că oamenii au trăit pe pielea lor toate nedreptăţile , tăierile,amputărie şi batjocura cu care au fost binecuvântaţi de prietenii tăi.
    Dacă ar fi vorbit cei de la b1 despre toate astea, oamenii ar fi simpatizat b1, nu ? Ar mai fi contat că e sau nu e al lui Voiculescu ?
    Nu încerca să faci legături, ţi-am spus cum stă treaba cu neuronii tăi, ţine-o cu eutanasierea, e suficient.
  • eqweqweq eqweqweq
    @Maria, 12 august 2014 9:29 si eu as completa, si apaine ^^
  • cucu cucu
    jozefa imi este mila de tara asta cum oameni care gandesc ca tine. adica daca un securist a turnat, a furat zeci-sute de milioane de euro de la noi toti (terenurile erau ale noastre ale tuturor), a santajat si multe altele atunci trebuie sa-l iertam pentru ca plteste impozitele angajatilor sai, adica face ce face orice angajator din tara asta. jalnic rationament, dar oricum nu ma asteptam la unul mai bun avand in vedere nivelul de inteligenta al celor care il apara pe voiculescu si aici ii includ pe ziaristii care lucreaza la antene si sunt platiti sa-l apere.
  • lucian lucian
    Eu astept iarna cu interes.
  • EU EU
    circ fara bani. IN PRIMUL RAND NU SCARBA, CUVANTUL FOLOSIT F. DES DE ACEST LABAdea( MI-A PLACUT CINE L-A NUMIT ASA) DAR ESTE CLAR ASTA SI GADEA SUNT PSIHOPATI.IN PRIMUL RAND, DACA AR AVEA DE SPUS CEVA AR FACE-O FARA SA CERSEASCA ASA CUM PROCEDEAZA DE ZILWE BUNE. INTELEG CA SLUGI , CA AU RASPUNS LA COMANDA CAMELIEI VOICULESCU, UNA DINTRE LICHELELE LUI VOICULESCU, CARE NU O SA MIA CUMPERE MULT TIMP PE TOATA LUMEA. DESTINUMII VA OPRI.PUBLICUL ANTENEI 3, PENSIONASRI SENILI, PARVENITI IN BUCURESTI. CA NUMAR ,DUMINICA, 1000 CARE S-AU PERINDAT CONTINUU. IN COLT LA COTROCENI SE AFLA CAMINUL STUDENTESC L, CU MII DE STUDENTI.CATI AU VENIT LA MITINGUL LUI LABAdea???? DIMPOTRIVA AU RAS. I-AM UITAT PE CEI CATIVA HANDICAPATI SI VIOLENTI. DOAMNE CAT POT UNII SA DECADA PENTRU BANI.....
  • parerea mea parerea mea
    Jozefa draga,
    Ca-i platea (sau nu) chirie lui Grivco si nu ICA, este mai putin important. Cum a "cumparat" Grivco cladirea (mai exact cum a "preluat" terenul) a fost stabilit de 2 instante si-iarasi- nu este important.
    Ideea este ca nu le-a confiscat nimeni sediul si nici televiziunea. Au toata libertatea din lume sa se exprime in limitele legii si-cu voia tovarasei Georgescu- chiar in afara legii.
    Problema lui Mircea este alta-da' se vede treaba ca nu l-a dus capu': locul de unde a emis aseara este tot pe terenul confiscat de catre statul roman. Daca avea greturi mari din cauza asta, trebuia sa-si mute biroul la f'un spital, ca sa-si trateze afectiunea in direct.
    Parerea mea este ca nu facea fata aerul conditionat in studio, asa ca s-a mutat afara:)
  • jezefa jezefa
    @jozefa
    mie unul imi pare rau ca oameni ca tine traiesc in tara asta , eu unu v-as eutanasia cu mana mea
  • jozefa jozefa
    @silvia
    Te înseli,dragă. Treaba stă aşa: creierul tău nu plăteşte chirie pentru simplul motiv că ocupă un spaţiu foarte mic în carcasa aceea mare cu care te-a dotat natura.
    Pentru liniştea ta, clădirea a fost cumpărată cu mult timp în urmă chiar de nemernicul ăla de securist care, printre altele, are vreo cîteva sute de angajaţi - nişte nemernici - de la care statul ia impozite, adică lovele numai bune de supt -sună cunoscut?
    Mie nu mi-e scârbă de tine sau de cei ca tine, deşi ai capul cam mare....
    Părerea mea!

Trimite un comentariu

sus