Skip to main content

Jurnaliştii Antena 3, scrisoare de susţinere pentru Voiculescu: “Dom profesor, Noi suntem aici!”

 
Alessandra Stoicescu, promo Antena 3
Alessandra Stoicescu, promo Antena 3

Alessandra Stoicescu, promo Antena 3. Foto: promoa3.antena3.ro
Alessandra Stoicescu, una dintre semnatarele scrisorii

Publicitate

Jurnaliştii Antena 3 îşi arată susţinerea pentru Dan Voiculescu într-o scrisoare deschisă cu mesajul “Dom profesor, noi suntem aici”.

“Ştim că acest dosar fabricat s-ar fi putut închide în orice clipă, dacă aţi fi făcut “pactul cu diavolul”. Ar fi însemnat să renunţaţi la demnitate şi la onoare. Nu aţi făcut-o. Şi pentru asta vă respectăm”, scriu jurnaliştii de la postul patronat de Voiculescu.

“Când am fost atacaţi doar pentru că lucrăm aici, ne-aţi apărat. De multe ori chiar fără să ştim.”, au continuat ei.

“Nu o să vă placă ce vă spunem, însă cineva trebuie să o spună! Nebunia acestor zile e şi războiul nostru! Aşa am crescut în compania pe care aţi fondat-o. Suntem jurnalişti, dar şi cetăţeni ai acestei ţări. Consemnăm, dar gândim şi înţelegem. Respectăm legile şi putem recunoaşte abuzul. Abuzul care, astăzi, este împotriva lui Dan Voiculescu.”, mai spun ziariştii în document.

Cine semnează textul:

Alessandra Stoicescu
Gabriel Hizo
Adrian Ursu
Oana Stancu
Sabina Iosub
Marius Huc
Lavinia Tudoran
Maria Coman
Trestiana Vanghele
Răzvan Dumitrescu
Dana Grecu

Scrisoarea, integral:

Dom’ profesor,

Vă spunem aşa, pentru că aşa v-am spus întodeauna.

Suntem angajaţi aici. Unii de câteva luni, alţii de ani, câţiva am împlinit deja două decenii. Unii abia începem şi nu v-am cunoscut, alţii vă ştim ca om politic şi fondator al trustului. Câţiva vă ştim ca om.

Toţi avem cei 7 ani de acasă, mulţi am adăugat şi “7 ani de Intact”. Asta spune multe despre ce aţi creat.

Toţi am fost martori ai acestor ani nebuni. Când am vrut să fim martori activi, ne-aţi transmis că e războiul dumneavoastră, iar noi suntem jurnalişti.

V-am respectat punctul de vedere!

Ştim că acest dosar fabricat s-ar fi putut închide în orice clipă, dacă aţi fi făcut “pactul cu diavolul”. Ar fi însemnat să renunţaţi la demnitate şi la onoare. Nu aţi făcut-o. Şi pentru asta vă respectăm.

Când am fost atacaţi doar pentru că lucrăm aici, ne-aţi apărat. De multe ori chiar fără să ştim. Pentru că apărat înseamnă şi ceea ce s-a întâmplat în anii de criză, când posturile TV au căzut unul după altul, iar noi am rămas în picioare şi ne-am putut face meseria onest.

Noi am putut să ne continuăm, normal, vieţile. “Normal” în România de astăzi este un privilegiu de care puţini s-au bucurat. Noi, da.

Pare greu de crezut, dar am zâmbit mult în ultimii ani. La fiecare atac de la ora 6 am râs şi am mers mai departe. Am râs chiar şi atunci când cineva, în plin delir, ne-a spus “nespălaţilor!”.

Râdeam pentru că ştiam bine cine deversează mizeriile. Am râs şi atunci când eram întrebaţi dacă ne-am dus cu fotografia buletinului de vot ca să ne luăm salariile. Râdeam de toate tâmpeniile astea pentru că, în compania pe care aţi fondat-o, ne-am permis să râdem!

S-ar putea ca şi râsul nostru să vă coste. Dacă o “lăsam” mai moale, poate că trăiam o vară liniştită.

Unii nu vor crede niciodată, dar au fost dezvăluiri de care aţi aflat la televizor, la fel ca orice om din această ţară. N-am lăsat-o mai moale, pentru că aşa am crescut în această companie.

Vremea râsului a trecut! Nu o să vă placă ce vă spunem, însă cineva trebuie să o spună! Nebunia acestor zile e şi războiul nostru! Aşa am crescut în compania pe care aţi fondat-o.

Suntem jurnalişti, dar şi cetăţeni ai acestei ţări. Consemnăm, dar gândim şi înţelegem. Respectăm legile şi putem recunoaşte abuzul. Abuzul care, astăzi, este împotriva lui Dan Voiculescu.

Ieri a fost împotriva doamnei Maria din Rădăuţi. Mâine poate fi împotriva oricărui român.

Iar abuzul nu poate fi ignorat, nu poate fi uitat, nu poate fi iertat!

Dom profesor,

Noi suntem aici!

Alessandra Stoicescu
Gabriel Hizo
Adrian Ursu
Oana Stancu
Sabina Iosub
Marius Huc
Lavinia Tudoran
Maria Coman
Trestiana Vanghele
Răzvan Dumitrescu
Dana Grecu

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Salariati si slugi
  • Andrei Andrei
    ''Dom profesor, Noi suntem [inca] aici!” >>tu la puscarie
  • SANDU SANDU
    VIN SI SANTAJELE !!!!! LA MULTI ANI !!!!!
  • didi didi
    si tot nu inteleg despre ce abuz e vorba: voiculescu s-a sfatuit cu aia de la ica, le-a dat imprumut 100 de lei si cand a cerut inapoi banii, de comun acord cu aia care conduceau ica, a primit la schimb actiuni la ica. apoi a facut un aport de capital ilegal (desi era un simplu actionar) si si-a marit participatiunea. dupa ce a devenit proprietarul ica pentru 100 de lei, a gajat activele institutului la banca si a luat un credit de 100 de milioane de lei. toti cei care l-au ajutat sa faca aceasta infractiune au fost rasplatiti: cu functii in partid, cu functii in grivco sau in noul ica.
    acum, procurorii au suficiente probe ca sa demonstreze cum a inselat voiculescu statul roman, cu complicitatea celor care erau in conducerea ica. iar magistratii o sa ii condamne pe toti la inchisoare, asa cum prevede legea. UNDE E ABUZUL?
  • didi didi
    nu ma mai mira nimic din ce fac nespalatii de la antena 3, sunt compromisi total pe viata. am insa o intrebare: cine e maria din radauti?
  • Mda.. Mda..
    Secolul XXI... asa arata neosclavagismul combinat cu sindromul stockholm... niste slugi sinistre.
  • zsimina zsimina
    daca si la a3 sunt jurnalisti ... sincer nu stiu cum un om normal poate sa se uite la posturi gen a3 b1 ... poate cand o sa se inventeze televizoru cu stergator de flegme o sa reusesc sa ma uit mai mult de 10 secunde la posturile astea
  • Marius79 Marius79
    "Dom profesor,Noi suntem aici!"
    Asta sper si eu,fiti cu el.Cu el la racoare.Sper sa-l urmati la fel ca in trecut,7 ani in Intact,7 ani la racoareFiti fideli si mergeti cu el la mititica.
    Poate asa va mai invata cate ceva " Dom Profesor".

    Halal jurnalism.Scarba e un cuvant prea bland pt voi.

    Marius
  • ardelean ardelean
    paginamedia nu mai puneti titluri gresite "jurnalistii A3" ei nu sunt jurnalisti ei sunt SALARIATI
  • Gogaie Gogaie
    Sclavilor!!!
  • ardelean ardelean
    Nu-i de mirare, prostituatele practica prostitutia pentru bani exact asa, semnatarii scrisorii practica pupincurismul, slugile Varanului mai au un pic si fac implozie in studiourile A3 !! :))
  • Emi Emi
    Like!
  • Mario Mario
    Livia, ai fi mirata, dar exista extrem de multi romani trecuti de 40 de ani care n-au fost colaboratori... Pe Daniel Constantin nu-l cunosc, dar l-am cunoscut de primul reprezentant mai de seama al PUR-ului lui Voiculescu, pe Codrut Seres (alta mare descoperire a lui Voiculescu) care acum este cercetat pentru "săvârşirea infracţiunilor de sprijinire a unui grup infracţional organizat şi complicitate la abuz în serviciu". Vrei sa mai adaug ceva?
  • cata cata
    cat de gretos, slugile preamarindu-si stapanul, un securist penal de top!
    schelalaie pe toate vocile, sunt in degringolada ca raman pe drumuri fara banii furati de voiculescu de la noi
  • asasa asasa
    PUSCARIE

Trimite un comentariu

sus