Skip to main content

Look TV: Nu există niciun acord cu privire la preluarea în reţeaua RCS-RDS a posturilor Look TV şi Look Plus

 
Look TV Aici este fotbalul
Look TV Aici este fotbalul

Look TV Aici este fotbalul

Publicitate

Look TV şi RCS&RDS nu au ajuns la nicio înţelegere în privinţa retransmisiei. Reprezentanţii posturilor care retransmit meciurile din Liga I spun „categoric” că nu există vreun acord cu privire la preluarea în reţeaua Rcs&Rds, a posturilor Look TV şi Look Plus.

Reprezentanţii posturilor precizează că au fost încheiate contracte de retransmisie cu UPC, dar şi cu alţi operatori de cablu, însă fără să precizeze nume.

„Posturile Look si Look Plus nu mai sunt difuzate în reţeaua RCS&RDS din data de 1 iulie, 2014”, au menţionat reprezentanţii posturilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Florin
    Rtc a semnat cu look. RDS a ramas codas.
  • Tacere Tacere
    Tolontan a estimat ca RDS va transmite cel mai devreme campionatul din retur. RDS tace malc. Sa intelegem ca in cel mai fericit caz stam fara Liga1 pana anul?
  • Maria Maria
    Multumesc si eu ca mi-ati raspuns. Cu Control + F5 am reusit :)
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Buna, Maria, Mai avem noi ceva probleme. Apasa te rog Control + F5 si ar trebui sa-ti apara restul articolelor. Multumim ca ne-ai scris
  • Maria Maria
    De pe telefon pot vedea ultimele articole de pe site, insa de pe pc ultima postare apare aceasta. Nu e prima oara cand se intampla. Stiti cumva de ce?
  • Alba neagra Alba neagra
    Realitatea e una singura: RDS nu transmite meciurile.
  • PRO EUTANASIA PRO EUTANASIA
    Ce negocieri serioase vrei să aibă loc dacă Paszkany vrea banii înainte pentru toţi abonaţii, chiar dacă se vor uita sau nu la canalele lui?
    Crezi ca RDS sau RTC nu ar fi introdus cele două LOOK-uri ca programe cu plată? Le-ar fi introdus şi cine voia Liga 1, plătea şi avea meciurile. Dar metoda asta nu-i convine lui Paszkany pentru că numărul celor care ar plăti pentru Liga 1 ar fi destul de mic şi nu ar acoperi banii pe care trebuie să-i plătească el LPF-ului.
    Aşa că el cere banii înainte şi să se descurce apoi cablistul cum îşi recuperează banii.
    UPC-ul s-a păcălit. A plătit înainte şi acum nu ştie cum să păcălească abonaţii să plătească.

    Mă rog, e ciudat că până la ora asta majoritatea celor care scriu pe acest site, nu ştiu cum a obţinut Paszkany dreptul de a difuza Liga 1.
    S-au scris şi aici numeroase articole, au fost ştiri şi emisiuni la TV dar "majoritatea" preferă să abereze (e mai comod) decât să folosească google-ul (chiar dacă o fac în al n-şpelea ceas).
    "Majoritatea" e incapabilă să se întrebe de ce Romtelecom, RDS&RCS şi trustul Intact (Antenele) nu au obţinut niciun meci şi o televiziune fără forţa financiară a celor trei de mai sus, a obţinut monopolul meciurilor.
    Până acum, nici RDS-ul nu avea monopol, pentru că şi Antena 1 transmitea un meci dar şi la Dolce mai era un meci.
  • Mirel Mirel
    Ai dreptate. Cei de la Look nu pot verifica cati abonati au solicitat pachetul extra asa ca vor sa isi acopere cheltuielile printr-un tarif aplicat tuturor abonatilor. Pachetul extra va aduce profit cablistului. RDS refuza taxa pe abonat astfel incat sa plateasca cat vrea nu cat i se cere.
  • Marmota Marmota
    Problema ca numai un singur magazin mai are ciocolata asa ca pretul poate fi altul decat cel pe care il stiai. Eu nu cred ca daca s-ar purta negocieri serioase nu s-ar ajunge la o intelegere. Eu cred ca este mai mult o ambitie prosteasca a celor de la RDS datorata faptului ca de data asta nu au mai reusit sa cumpere ei drepturile tv de la liga. Dar ambitia asta ne costa pe noi nervi si meciuri nevazute la tv.
  • george george
    Daca cei de la RDS sunt preocupati de dorintele si nevoile abonatilor sigur vor gasi o cale prin care sa ajunga la o intelegere. Daca sunt preocupati numai de profit atunci sigur Liga1 nu se va vedea la tv. Sa nu uite ca au cei mai multi abonati pentru ca acestia au avut incredere in ei dar increderea se pierde usor.
  • Eugen Eugen
    Problema pachetului separat e alta. Look cere x euro / nr abonati declarati ai RDS iar apoi RDS nu are decat sa puna sau sa nu puna abonatul sa plateasca. Ca nu o sa le convina celor de la Look sa le spuna RDS am 10000 de abonati care vor postul vostru si va dau 10000 de euro pe luna

    Apropo Universal Channel: si-a schimbat frecventa, in locul lui e Paramount Channel
  • PRO EUTANASIA PRO EUTANASIA
    Simao, RCS te-a lăsat fără Liga 1?!!!
    S-a organizat vreo licitaţie şi RCS-ul a stat cu mâinile în buzunar?
    Dacă vrei o ciocolată care l-a magazinul de la intrarea în blocul tău ştii că ea costă 5 lei, tu accepţi să o cumperi de la rivalul tău din cartier care stă la 7 străzi de blocul tău şi ţi-o dă cu 10 lei dar şi cu condiţia să o împărţiţi?
    Eu cred că trăieşti într-o lume paralelă şi refuzi să te trezeşti la realitate.
    De ce nu spui că Romtelecom te-a lăsat fără Liga 1? Sau TVR?
    Se văd meciurile la Dolce sau la TVR?
    RCS e o companie privată, dar TVR e plătită din banii tuturor românilor.
    Aşa că e şi de datoria TVR-ului să transmită toate meciurile din România, nu crezi?
  • PRO EUTANASIA PRO EUTANASIA
    karl, fără supărare... Ce dracu' tragi pe nas, prietene?!!!
    Poţi spune un singur meci transmis de RCS în care ai fost deranjat de reclame?

    Uite mai jos câteva link-uri (din mai multe surse, ca aşa e frumos şi corect) pe care te rog să le accesezi, să le citeşti atent iar la sfârşit să te uiţi la data când au fost publicate!

    http://www.paginademedia.ro/2014/04/digi-24-a-primit-acordul-cna-pentru-a-difuza-publicitate/

    http://www.mediafax.ro/cultura-media/rcs-rds-a-primit-aprobarea-sa-difuzeze-publicitate-pe-toate-televiziunile-sale-inclusiv-pe-digi-24-12448711

    http://www.dcnews.ro/veste-buna-pentru-digi-24-ce-a-decis-cna_441115.html

    http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-17014038-rcsrds-primit-aprobarea-difuzeze-publicitate-toate-televiziunile-sale-inclusiv-digi-24.htm
  • PRO EUTANASIA PRO EUTANASIA
    kart, din câte țin eu minte în 2011 RCS&RDS a câștigat corect drepturile pentru Liga 1. "Corect" însemnând că s-au bătut cu Dolce și Antena 1 în licitaţii. Că ultimii doi nu au avut bani decât pentru un singur meci pe etapă de căciulă, nu e vina RCS-ului.
    Oricum, Mitică i-a ajutat și pe cei de la Dolce şi Antenă oferindu-le şi lor câte un meci bun, cu ajutorul ţintarului.
    Crezi că dacă Liga 1 ar fi la Dolce (Romtelecom), ai vedea meciurile şi pe DigiSport (RCS) sau UPC?
  • andrei andrei
    Tocmai ca aia de la LOOK nu au dorit pachet separat pentru ca nu ar scoate mai nimic. Cam aceeasi situatie care a fost si cu Antena1 pe satelit. Nu au dorit pachet separat si au inceput sa se victimizee ca RCS nu vrea sa-i transmita pe bani multi.

Trimite un comentariu

sus