Skip to main content

Look TV: Nu există niciun acord cu privire la preluarea în reţeaua RCS-RDS a posturilor Look TV şi Look Plus

 
Look TV Aici este fotbalul
Look TV Aici este fotbalul

Look TV Aici este fotbalul

Publicitate

Look TV şi RCS&RDS nu au ajuns la nicio înţelegere în privinţa retransmisiei. Reprezentanţii posturilor care retransmit meciurile din Liga I spun „categoric” că nu există vreun acord cu privire la preluarea în reţeaua Rcs&Rds, a posturilor Look TV şi Look Plus.

Reprezentanţii posturilor precizează că au fost încheiate contracte de retransmisie cu UPC, dar şi cu alţi operatori de cablu, însă fără să precizeze nume.

„Posturile Look si Look Plus nu mai sunt difuzate în reţeaua RCS&RDS din data de 1 iulie, 2014”, au menţionat reprezentanţii posturilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • john john
    Eu doresc sa platesc pt liga 1
    Cel mai corect este pachet separat ( cine doreste plateste), iar RTC, RDS, UPC etc. sa plateasca in x lei pt fiecare abonat care a solicitat optiunea, nu suma fixa.
  • gio gio
    Cand trebuie sa plateasca 33 mil de euro pe an + cheltuieli cu transmiterea meciurilor...un fior rece le trece prin suflet cand vad ca Romtelecom si RDS nu-i baga in seama
  • andrei andrei
    Foarte bine fac astia de la RCS&RDS ca nu se lasa prostiti de mafiotii aia. Aia daca doreau intr-adevar ca romanii sa vada fotbal acceptau pachet separat, dar ei vor un venit fix unfunctie de numarul abonatilor si cum RCS are cei mai multi abonati e normal sa le ceara cel mai mult, dar cati vor opta pentru liga 1? foarte putini , asa ca mafiotii aia s-ar vedea cu bani iar RCS cu paguba pentru un rahat de "fotbal adevarat".
  • mosu mosu
    Raspunsul este simplu: la UPC.
  • Rapid Rapid
    Si pana intra iSB in insolventa noi unde vedem meciurile? Dar daca nu intra in insolventa?
  • Raul Raul
    Sigur cei de la RDS o sa tina cont. Nu crezi ca primesc zilnic telefoane de la abonati care intreaba cand o sa dea meciurile? Pe ei ii intereseaza profitul nu ce vrem noi.
  • Simao Simao
    Bravo RCS pentru ca ne lasi fara Liga 1? Asta este satisfactia ta? Cred ca esti singurul care accepta acest lucru. Cum celelalte firme fac eforturi sa transmita Liga 1, sa faca si ei, ca au de unde. Noi le platim lunar facturile. Unde se duc banii aia? Eu vreau sa revina liga 1 pe rds...nu ma intereseaza cum, ci cat mai repede
  • Egalitate Egalitate
    Dar daca ti-ar scoate din grila programele cu documentare? cum ar fi? Nu putem sa avem cu totii aceleasi pasiuni si e nornal ca cei pasionati de sport sa doreasca anumite programe in grila la fel si cei pasionati de stiri,politica, documentare, muzica, filme etc. Eu nu am o problema daca se introduce Liga1 la RDS contracost. Cei pasionati ar cumpara pachetul si asa ar fi si ei multumiti dar se pare ca acest lucru nu se va intampla prea curand.
  • Dragos Dragos
    RDS si RTC sunt direct nesimtiti. Cel putin RDS se considera buricul pamantului si crede ca pe telecom nu se misca nimic in tara asta fara ei. Acum santajeaza LIGA 1 pentru ca nu se mai poate cu spaguta ca pe vremea lu Mitica. Nu se mai poate nu ca Gino ar fi vreun sfant ... dar le e frica de DNA in ultimul hal.
  • Dragos Dragos
    Nu am auzit de televiziune care sa dea faliment. Cel putin nu de una care sa aiba continut cat de cat ok. Pana si OTV-ul a fost inchis cu forta ... nu a dat faliment.
  • Eugen Eugen
    Bravo Andrei, de acord cu tine. Mai exista pe langa meciuri bune si documentare istorice sau despre natura, mai invatam ceva
  • Andrei Andrei
    Bai oameni buni dar nu toti suntem "inteligenti" si vrem campionatul romanesc la tv. Nu toti tocam seminte uitandu-ne la dodel sau la un derby ceahlaul-gaz metan. Multi credem ca viata inseamna mai mult decat meciuri la televizor.
    PS: ma uit si eu la cate un meci bun din campionatele bune.
  • Eugen Eugen
    Bravo RCS. De ce sa platesc 10 lei pentru un singur post si acela al unui mafiot ? Nu se poate trai fara liga plina de blaturi ?

    Universal Channel este - cel putin in Timisoara, Discovery am avut pana acum cateva luni si e de toata jena, cu toate variantele lor.... singurul bun era Travel&Living pe care tot ei au spus ca nu vor sa il mai difuzeze in Europa de est... si au introdus TLC care e o porcarie.
    Digi World si Life sunt de o mie de ori peste Discovery.
  • cipi cipi
    dragii romani abonati ai firmei RCS RDS va propun sa facem o petitie ca sa ne introduca in grila de programe Look tv si Look plus pentru a urmari meciurile din Liga 1 dar niciunul vreti acest lucru. Stati si va plangeti toata ziua ca de ce va scot anumite canale din pacate nu stiti motivul cel mai bine ar fi sa va informati inainte sa-i judecati.
  • sake sake
    astia de la Look se lauda ca au facut peste 20 de contracte... e un pas mare, un inceput bun, avind in vedere ca sunt 354 de firme de cablu in Romania :-)
    problema lor e ca doar 3 firme conteaza - hai sa zic 5, desi astea ultimele 2 au impreuna sub 400 000 de abonati

Trimite un comentariu

sus