Skip to main content

Lucian Popescu, fost Realitatea TV, face o rubrică de tehnologie şi IT la Prima TV. Emisiune, din toamnă

 
Lucian Popescu FB
Lucian Popescu FB

Lucian Popescu FB

Publicitate

Fost reporter Realitatea TV, Lucian Popescu realizează o nouă rubrică la postul Prima TV. Playtech este numele pastilei, realizată în colaborare cu site-ul omonim.

Pastila de tehnologie este difuzată în fiecare sâmbătă, în jurnalul Focus 18. Este o rubrică de trei minute cu noutăţi şi informaţii despre tehnologie şi IT.

Rubrica este produsă de site-ul Playtech, care a fost preluat de Cristi Burci la sfârşitul lunii mai, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Începând din luna septembrie, pe lângă pastila de sâmbătă, Playtech va avea şi o emisiune săptămânală de o jumătate de oră, care se va difuza în fiecare duminică, de la ora 11.00. Prezentatorul emisiunii de IT va fi Lucian Popescu.

Lucian Popescu a plecat de la Realitatea TV acum câteva săptămâni, în urma unor unor restructurări, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei andrei
    Lucian Popescu a fost si la Digi 24 putin. Are carisma de "sticla" si voce buna.
  • un oarecare un oarecare
    Ar fi fost frumos ca in articol sa se vorbeasca si despre cealalta emisiune de IT care era difuzata la Prima TV. Cica baietii au intrat in vacanta duminica trecuta. Ma intreb ce s-a intamplat cu ea. Era draguta.

Trimite un comentariu

sus