Skip to main content

VIDEO. Mircea Badea, către reporterul Cristi Vasilcoiu: „Cum să-ţi spun mai clar că mi-e scârbă de tine”

 
mircea badea_cristi vasilcoiu
mircea badea_cristi vasilcoiu

mircea badea_cristi vasilcoiu

Publicitate

„Cum să-ţi spun mai clar că mi-e scârbă de tine?! Mi-e scârbă de tine şi de Udrea care te plăteşte”, i-a spus Mircea Badea lui Cristi Vasilcoiu, jurnalist la B1 TV, aflat astăzi la Curtea de Apel unde se judecă un nou termen în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare.

Incidentul a avut loc în jurul orei 12.00, după ce Badea a ieşit din sala de judecată, în care se afla Dan Voiculescu. Realizatorul emisiunii În gura presei a dat câteva declaraţii Antenei 3, după care a plecat. Cristi Vasilcoiu, de la B1 TV, l-a urmărit pentru a-i adresa câteva întrebări, însă Badea a refuzat să răspundă. Întrebat de ce nu vrea să discute cu reporterul B1 TV, realizatorul Antenei 3 s-a întors spre Vasilcoiu şi i-a spus: „Cum să-ţi spun mai clar că mi-e scârbă de tine?! Mi-e scârbă de tine şi de Udrea care te plăteşte”.

Reamintim că astăzi are loc un nou termen în dosarul în care Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact, este acuzat de procurorii DNA ca a privatizat fraudulos Institutul de Cercetari Alimentare (detalii AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Badea habar n-are ca el a fost la Realitatea pana acum.Sa-i fie rusine !
  • Mm Mm
    Cine e Vasilcoiu asta?Daca omul nu vrea sa vorbeasca cu el de ce nu isi vede de treaba?Nu am inteles niciodata tiganeala asta a reporterilor,nu e nimeni obligat sa le raspunda intrebarilor,mai ales daca nici macar nu sunt intr-o functie publica.Daca iti zici tie insuti "reporter" nu inseamna ca toata lumea trebuie sa iti raspunda intrebarilor tale,mai ales daca sunt stupide sau jignitoare si nu poti nici macar sa ii razi o palma pentru nesimtire ca apari la TV si te da tot el in judecata.

Trimite un comentariu

sus