Skip to main content

Mircea Badea îşi atacă colegii din Intact: Am tot aşteptat de la marile vedete ale trustului o reacţie, fie ea şi minimă, în legătură cu abuzul la care a fost supus Dan Voiculescu

 
Badea curte 2
Badea curte 2

Badea curte 2Mircea Badea îşi critică, pe Facebook, colegii din trustul Intact care nu au avut o reacţie, "fie ea şi minimă", la ceea ce realizatorul tv numeşte "abuzul la care a fost supus Dan Voiculescu".

Publicitate

"Am tot asteptat de la marile vedete ale trustului Intact, si de data asta nu ma refer la Antena3, la o reactie, fie ea si minima, fie doar pe net, in legatura cu abuzul la care a fost supus Dan Voiculescu. Nimic. Nimic, nimic. Cred ca am asteptat destul: nici nu va mai veni", a scris aseară Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.

Ce a mai scris Mircea Badea despre lipsa de reacţie a vedetelor din trustul Intact:

"Ele, vedetele, foarte active altfel, mai cu seama in mediul virtual, isi manifestau sensibilitatea reactionara in legatura cu tot felul de nimicuri zilnice care pentru ele pareau a avea, in mod ostentatiiv chiar, o importanta deosebita. Pe sistemul:"om face noi divertisment modern, cu hahaiala inepta si zgomotoasa, dar ramanem niste costiinte publice vigilente si active".
Pentru ele, vedetele, condamnarea asta dementa a reprezentat, poate, doar un motiv de ingrijorare egoista, spontana :"mie mi se va intampla ceva?!"
Stati linistite, dragi vedete, rezolvam noi ceva si in legatura cu probabila mutare. Voi vedeti-va de vacantele din care postati apusuri, rasarituri si, in general, momente care trebuie sa transmita publicului ca sunteti niste gradini de oameni de succes! Distractie!", a scris Badea.

Mircea Badea a precizat că prin această postare critică nu s-a referit la cineva anume ci la "unanimitate".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Romanu' Romanu'
    Slugi din toate antenele, uniti-va!
  • Maria Maria
    rasarituri^
  • Maria Maria
    La Simona Gherghe, parerea mea pentru ca daca te uiti pe pagina ei, ea a postat apusuri/rasaturi etc. Sau mai bine spus, ea este una din acele vedete la care se refera, parerea mea.
  • maria maria
    La Morar si Buzdugan
  • Cristi Cristi
    Nu, maria, la cine se refera?
    Mai ales cz a spus ca nu se referă la nimeni in mod special...
  • Maria Maria
    Cred ca v-ati dat seama la cine se refera..
  • prapastiosu prapastiosu
    Sunt toți mahmuri după petrecerea dată la aflarea veştii condamnării Varanului! Încă nu şi-au revenit!
    Sunt sigur că Zaharescu, acolo în Africa de Sud, unde a fost exilat plânge pe rupte! Nu mai vorbesc de noua ordine Mona Segall et. comp, plus Carmen Avram, plâng fără întrerupere de sunt ude din cap până-n picioare!
  • sapte sapte
    deh, oamenii cu putine capabilitati isi fac probleme ce vor minca si de unde. dar nu e cazul tau, tu poti si trebuie sa fi sef peste gi dea. GO!
  • mariana mariana
    mirciulicaaa nu toate vedetele de carton din antena 1 pot da cu limba la varan asa cum faci tu.
  • Mihai Mihai
    Domnu Voiculescu nu vireaza 5000 de euro degeaba la oameni ...le plateste munca pe care ei o presteaza la firma lui . Nu le plateste pupincurismul decat daca le da imprumuturi pt casa ca lui Gadea . Asa ca mai usor cu patronu plateste ...el dicteaza ..ca nu toti sint sclavi . Patronul plateste munca lor . Ca e apreciata la 5000 de euro pe luna sau la 100 ...e munca lor acolo
  • Mihai Mihai
    Poate scot si Buzdugan si Morar o piesa feat Badea -Forza Voiculescu !
  • Brusc Willis Brusc Willis
    Daca "Dom' Profesor" ti-ar vira si matale in cont la vreo peste 5.000 de coco asa lunar, ai incepe si matale brusc sa dezvolti probleme de-astea de perceptie a amanuntelor descrise mai sus. :D
  • gigel gigel
    nasol! n-au sarit sa infiereze cu minie vedetista condmnarea prea iubitului conducator. e chiar strigator la cer!
    une ie vedetele dantan...?
  • Costin Costin
    Are dreptate Badea. O rectie tot trebuiau sa aiba. Cu siguranta ar trebui sa fie recunoscatori lui Voiculescu pentru nivelul inalt la care au ajuns in cadrul acestui trust.
  • Un om Un om
    Mircea, pentru mine apusul de soare e infinit mai important decat intreaga viata a lui Voiculescu.
    PS: Voiculescu a fost condamnat nu degeaba ci pentru ca a furat 60 mil de la stat. Intelegi tu asta?...

Trimite un comentariu

sus