Skip to main content

Narcisa Iorga (CNA), despre "plimbarea Antenei": 330 de ştiri şi spoturi de promovare în 43 de ore de emisie

 
narcisa iorga_EVZ
narcisa iorga_EVZ

narcisa iorga_EVZ"În intervalul 8 august ora 21.30 – 10 august ora17.00, Antena 3 a difuzat 96 de ştiri în legătură cu ”plimbarea” , şi 58 de spoturi ”Plimbarea libertăţii”, difuzate câte două în fiecare oră de emisie", potrivit unei monitorizări realizate de Kantar Media, la solicitarea Narcisei Iorga, membru CNA.

Publicitate

"'Plimbarea' organizată de vedetele Antenei 3, la care ”nu a fost nimeni invitat” a beneficiat de o campanie agresivă de promovare, desfăşurată din seara zilei de 8 august şi până la ora anunţată pentru începerea protestului de duminică, 10 august", a scris Narcisa iorga, pe blogul său, cutiapandorei.net.

Narcisa Iorga a mai scris ca la monitorizarea făcută de Kantar Media se adaugă " 52 de difuzări ale spotului ”Plimbarea libertăţii” de către Antena 1".

"Kantar Media nu a înregistrat ştiri difuzate de postul generalist, dar este greu de crezut că acestea nu au fost difuzate în buletinele de ştiri. În plus, Kantar Media nu înregsitrează spoturile din intervalul nocturn 02.00 – 07.00, adică cinci ore de emisie. Iată de ce este importantă propria monitorizare a CNA, 24 de ore din 24. Acum poate că se înţeleg mai bine motivele unei pene de curent la timpul potrivit, în zona de monitorizare a CNA", a mai scris Iorga pe cutiapandorei.net.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maria Maria
    Eu nu inteleg un lucru. Daca d-na Laura Georgescu nu spune nimic/nu ia masuri in legatura cu tot ce s-a intamplat la A3, restul echipei nu o poate face? Am tot vazut reactii ale d-lui Jucan si ale d-nei Iorga, insa nu s-au concretizat..
  • gigi gigi
    In afara de doamna Narcisa Iorga care chiar primeste bani pentru ceea ce face la CNA, ceilalti care comentati pe aici sper ca sunteti platiti bine pentru a avea niste pareri asa de bine conturate si pe care sa le exprimati intr-un mod asa de violent. Sper ca nu sunteti doar niste fraieri care munciti pentru unii sau ceilalti degeaba!
  • ghilotina ghilotina
    nea vasile, culca.te ca poate iti este somn
  • Mm Mm
    Tot nu am inteles ce lege au incalcat printr-un promo in care anuntau ca se plimba.S-a ajuns ca pe vremea lui Ceausescu,sa nu ai voie sa umbli in grupuri de persoane sau sa iti exprimi opiniile ca ori esti saltat de jardarmi ori amendat de CNA.In democratie trebuie sa existe libertatea de exprimare,chiar daca cel care exprima ceva spune o prostie,asta e cea mai importanta regula.
  • Gelu Gelu
    Asa draga, si nu-nteleg ce e in neregula? Puteau sa dea non stop anuntul ca vor sa se plimbe. Asta te deranja pe tine si activitatea ta de propaganda basista? Hai ne lasi?
  • Vasile Vasile
    Deci CNA a solicitat monitorizarea, nu o persoana fizica. Culmea este ca monitorizarea a fost in general buna, mai putin partile in care "este greu de crezut". Nu cumva monitorizarile servesc pentru a justifica niste concluzii pe care le-ati tras deja de foarte mult timp?
  • Narcisa Iorga Narcisa Iorga
    La sediul CNA ce? Nu înțeleg.
  • @Vasile @Vasile
    La sediul CNA :))
  • Narcisa Iorga Narcisa Iorga
    @ Vasile În calitatea mea de membru CNA, garant al interesului public, am făcut cererea la Direcția de Monitorizare a Consiliului, aceea care a rămas în pană de curent. Fiind, astfel, în imposibilitatea de a-mi pune la dispoziție o analiză proprie și de necontestat, Direcția Monitorizare a apelat la Kantar Media. Clar?
  • Vasile Vasile
    Narcisa Iorga a facut, cum ar veni, o cerere de monitorizare "pe persoana fizica"? Unde se pot depune aceste cereri de monitorizare, ca vreau sa fac si eu vreo doua?

Trimite un comentariu

sus