Skip to main content

Prima TV lansează campania "Fii tu schimbarea!"

 
Melania Medeleanu
Melania Medeleanu

Melania MedeleanuÎncepând din 31 august, Prima TV lansează campania marca Focus "Fii tu schimbarea!". Melania Medeleanu îi prezintă în cadrul campaniei pe cei care, celebri sau nu, au muncit şi au reuşit pentru România.

Publicitate

„Există români ale căror idei au schimbat vieţile oamenilor, români care au cucerit planeta cu talentul lor, pentru care "imposibil" e doar un cuvânt lipsit de sens. Uneori credem că faptele bune pe care le facem înseamnă prea puţin, că trec neobservate şi avem tendinţa să-i lăsăm pe alţii. În realitate, paşii noştri mici uniţi cu paşii altora pot deschide drumul miracolelor. În fiecare săptămână, la Focus aflaţi poveştile de succes ale românilor care au arătat că se poate”, spune Melania Medeleanu.

Prima TV îi îndeamnă pe telespectatorii săi să trimită poveştile unor români de succes pe adresa [email protected] pentru a-i face cunoscuţi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • teodor teodor
    Fii tu schimbarea a debutat deja cu "campania de toamna", clica lui Burci a dat afara profesionistii sa aiba majoritate diletanti
  • Alexa Alexa
    Prima schimba emisiunile intre ele. Alex Bogdan de la Mondenii prezinta carcotasii. Si Dezbracatu face Cireasa de pe tort.
  • alex alex
    Ma mir ca nu e campania :" Children, Children, get them while they're young"

Trimite un comentariu

sus