Skip to main content

Pro TV Plus, lansată la sfârşitul lunii. Ce spune Costi Mocanu, şeful Voyo, despre viitoarea platformă

 
costi-mocanu
costi-mocanu

costi-mocanu

Publicitate

Pro TV Plus, platforma video „la liber”, a celor de la Pro TV va fi lansată la sfârşitul acestei luni, a declarat Costi Mocanu, director Voyo.ro. Platforma va oferi gratuit conţinutul video al Pro TV, la o săptămână după difuzarea la TV.

Astfel, ca urmare a acestei lansări, Pro TV va face o separare clară între conţinutul Voyo, care va fi contracost, şi Pro TV Plus, care va fi gratuit, bazat pe publicitate.

„Este in logica businessului, distribuitorii de conţinut cauta sa ocupe fiecare „fereastra” disponibila. Pentru a vedea un film la cinema, pe DVD sau la canalele paytv, platesti. Acelasi film ajunge sa fie difuzat si gratuit, pe canale care traiesc din vanzarea de publicitate, dupa un anumit timp. Sunt produse media diferite, cu public diferit, cu personalitate diferita”, a declarat Mocanu într-un interviu pentru paginademedia.ro.

Declaraţiile integrale, în continuare: 

Care este data la care planuiti lansarea Pro TV Plus?

Costi Mocanu: Platforma Pro Tv Plus va fi lansata la finalul lunii august.

Ce fel de continut va avea acest canal?

Costi Mocanu: PROTV Plus oferă posibilitatea de a urmări productiile locale Pro TV, seriale si emisiuni, disponibile pe platforma gratuit la 7 zile de la difuzarea pe TV. Toate productiile sunt disponibile pentru vizualizare în orice moment şi fără a fi nevoie de înregistrare sau crearea unui cont.

Cum va arata platforma, ce sectiuni va avea?

Costi Mocanu: Sectiunile existente pe site sunt Stirile Pro TV, Seriale – cu o arhiva cuprinzand toate productiile marca Pro TV, Acasa TV si MTV, Emisiuni – cuprinzand arhiva cu editiile formatelor principale precum Romanii au talent, Vocea Romaniei, MasterChef, Las Fierbinti, La Maruta, Romania, te iubesc, emisiuni si rubrici precum Apropo TV, Ce se intampla, doctore sau i like IT, dar si emisiuni care nu sunt in acest moment in grila, precum Dansez pentru tine.

De ce ati considerat ca trebuie separat continutul gratuit de cel cu plata pe platforme diferite, cu nume diferite?

Costi Mocanu: Este in logica businessului, distribuitorii de continut cauta sa ocupe fiecare „fereastra” disponibila. Pentru a vedea un film la cinema, pe DVD sau la canalele paytv, platesti. Acelasi film ajunge sa fie difuzat si gratuit, pe canale care traiesc din vanzarea de publicitate, dupa un anumit timp. Sunt produse media diferite, cu public diferit, cu personalitate diferita.

Separarea aceasta - Voyo, canal cu plata, versus platform video gratuita - va fi facuta si in celelalte tari in care este prezenta CME?

Costi Mocanu: Cehia a fost prima tara care a lansat acest produs, dar vor urma si alte tari din cadrul grupului CME.

Ce schimbari planuiti pentru Voyo.ro? Cum veti imbunatati arhiva de filme si seriale?

Costi Mocanu: Voyo isi va imbogati oferta de continut, atat prin adaugarea unor titluri straine, cat si prin extinderea marcii „produs original Voyo”, lansata anul trecut. In cazul unui astfel de produs nu doar continutul este important, elementele tehnice au un rol la fel de mare. Planuim un upgrade al platformei, adaugarea unor functionalitati noi.

CME planuieste sa creasca investitiile in Voyo Romania?

Costi Mocanu: Voyo Romania este un produs al Pro TV SA, o unitate de business a grupului media lider de piata. In acest context Voyo are rolul sau in strategia si portofoliul Pro TV.

Costi Mocanu a vorbit despre lansarea Pro TV Plus şi într-un interviu pentru DigitalTVEurope.net.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • seba seba
    Daca nu merge vor lansa ProTV Plus Plus!!!
  • Expertul, Expertul,
    @pavel, scrii doar prostii! CME detine in Slovenia PopTV, si inca din 2009 a lansat Popplus.si. In Ceha unde detine TV nova, a lansat anul acesta in luna februarie novaplus.cz.
  • ștefan ștefan
    Să ști că la asta mam gîndit și eu .
  • Pavel Pavel
    Eu știam că Antenele duc lipsă de inspirație când lansează câte o emisiune, o platformă online, dar văd că mai nou și cei de la Pro. Nu le sună dubios nimic dubios în Pro TV Plus? Nimic asemănător cu TVR Plus?

Trimite un comentariu

sus