Skip to main content

Radio 21 va difuza din toamnă emisiunea "Cusurgiii", realizată de Mihai Găinuşă, Codrut Keghes şi Marina Neagu

 
Mihai Gainusa Dezbracatu Cronica Carcotasilor
Mihai Gainusa Dezbracatu Cronica Carcotasilor

Mihai Gainusa Dezbracatu Cronica CarcotasilorDin această toamnă, Radio 21 va difuza emisiune matinală „Cusurgiii” - realizată de Mihai Găinuşă, Codruţ Kegheş şi Marina Neagu.

Publicitate

Ascultătorii Radio 21 îi vor putea auzi de la 1 septembrie, odată cu intrarea în vigoare a noii grile de toamnă a postului de radio.

Alături de cei trei prezentatori, întregesc echipa noului matinal Radio 21 producătorul şi voice-over-ul Dan Marcu şi copyrighter-ul Doru Ivanov.

Noua emisiune matinal, care se va numi „Cusurgiii” şi care se va auzi la Radio 21 de luni până vineri, între orele 7:00 şi 10:00 este o emisiune de divertisment care tratează în cheie satirică subiecte sociale, mondene, de lifestyle sau de actualitate imediată şi care este condimentată cu scheciuri umoristice, potrivit unui comunicat al Radio 21.

Printre rubricile zilnice ale noului show radio se numără „Tocăniţa de gazete”, ce va trece în revistă principalele subiecte ale zilei, precum şi „Pastila fără cusur” - o miniscenetă radiofonică. Nu vor lipsi nici telefoanele în direct cu ascultătorii şi concursurile cu premii.

„Cafeaua de dimineaţă fără zahăr, bormaşina la miez de noapte, manelele răcnite în intersecţie, piţipoance cu buzele până la cearcăne, mascaţii sărind gardul vilelor de politicieni, case din chirpici cu antene de satelit. De toate se ocupă Cusurgiii, la Radio 21. Noi punem punctul pe i. De trei ori. În fiecare dimineaţă de la 7 la 10. Fiindcă cine se trezeşte de dimineaţă.... sapă groapa altuia!”, a explicat, râzând, Mihai Găinuşă.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • IOAN IOAN
    Bravo. ESTE CEA MAI BUNÂ ECHIPÂ ŞI CEA MAI BUNÂ ALEGERE. Sînt oameni cu experenţâ ,nişte adevâraţi profesionişti ,ştiu tot ce au de fâcut. FELICITÂRI .IOAN,SV.
  • andrei andrei
    Daca stam bine sa ne gandim si Morar si Buzdugan au cam "imbatranit". Gainusa a "imbatranit" si el. Varsta nu cred ca conteaza , important este sa fie constient ca este la un radio CHR, nu la un radio AC ( EuropaFM).
  • Robu Williams Robu Williams
    Publicul tinta e ala care le intelege poantele. Deci, tu...imi pare rau. Bafta, Cusurgii!
  • Grig Bivolu Grig Bivolu
    Asta e noul Arshinel, zice glumele din tineretea lui. Ba o sa mai bage si ceva despre cat de greu e sa iti mariti fata, ba in curand o sa bage si despre prostamol. Care e publicul tinta al Radio 21?
  • Cata Cata
    S-a strecurat un nu la inceputul articolului. Miscare buna pentru radio 21. Sper sa mai fie si altele din toamna si sa fie din nou acel post bun de acum 10-15 ani.

Trimite un comentariu

sus