Skip to main content

Revista FHM România se închide. Burda Media renunţă la licenţa publicaţiei

 
fhm
fhm

fhm

Publicitate

Burda Media Bucureşti a anunţat închiderea revistei FHM România, publicaţie care a intrat în portofoliul grupului odată cu preluarea Sanoma Hearst.

„Burda Media Bucureşti agreează să incheie contractul de licenţă cu Bauer Consumer Media Limited pentru editarea în România a revistei FHM”, au anunţat reprezentanţii grupului.

Publicaţia avea trei angajaţi permanenţi, printre care redactorul-şef, Horia Ghibuţiu, şi lucra cu mai mulţi colaboratori. În urma închiderii, toţi cei trei angajaţi vor părăsi grupul.

Titlul FHM este prezent pe piaţa din România de 13 ani. Ultima ediţie publicată în România a revistei FHM este cea de iulie-august, prezentă la punctele de difuzare a presei.

FHM a vândut în primul trimestru al anului o medie de 4.600 de exemplare pe apariţie, potrivit celor mai recente date disponibile pe site-ul Biroului Român de Audit Transmedia.

Recent, Burda Media a mai decis să renunţe la un titlu deţinut în trecut tot de Sanoma. Este vorba despre revista Story, după cum paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Teddy Teddy
    Bun, daca nu v-au placut astea, atunci...ati ramas cu astea de papa-ratze ! "Delectati-va" cu ele !!!
  • Eduard C. Eduard C.
    De cand au pus-o pe Andreea Marin pe coperta, n-am mai vrut sa aud de FHM. Cand adulezi contracost o impostoare prefacuta si expirata e normal sa-ti pierzi cititorii!
  • Robert Robert
    Dispare încă o vitrină de... Ce nevoie ai de o astfel de revistă când există emisiuni și asistente TV...
  • mia mia
    corect
  • Gogaie Gogaie
    N-am cumparat niciodata niciun numar al revistei. Pentru Horia Ghibutiu insa, tot respectul.
  • florin florin
    Referitor la mesajul anterior, este adevarat ca nu poti face performanta cand toata redactia este formata din sef, secretara si fotograf dar de ce au ajuns aici??? o sa inceapa comentariiile cu presa scrisa care dispare din cauza internetului dar eu nu cred asta. Era o placere sa citesti revista. Nu am citit, niciodata,niciun articol pe net (desi ziarele obisnuiesc sa le citesc pe net) pentru ca placerea de a tine revista in mana era unica. Cred ca primul numar a fost cu Alicia Silverstone undeva pe la inceputul anului 2000. Nu am cum sa uit.O sa caut si eu ultimul numar si o sa-l pastrez. Multumesc FHM
  • O romanca ortodoxa O romanca ortodoxa
    mie nu imi pare rau ca raman pe piata tot mai putine reviste. iar, ce spui tu mihnea cu tradusul, cred ca exista si o explicatie: de foarte mult timp bugetele pentru productii locale sunt aproape de zero, iar redactiile formate din doi - trei oameni (inclusiv redactorul sef) nu pot sustine o revista care sa aiba continut aproape exclusiv local. este pur si simplu imposibil. legat de horia, nu cred ca este vina lui sau a echipei (chiar nu cred), cu siguranta ca au fost mai mult parghii care au contribuit la aceasta decizie. apropos, banuiesc ca ati vazut declaratia lui mircea badea despre horia ghibutiu? .... nu am cuvinte.
  • gaga gaga
    de acord, nici eu n-am mai cumparat de cand a plecat Istvan de la conducere.
  • Mihnea Mihnea
    Uite numarul asta poate o sa il cumpar, am mai vazut o revista pe undeva. De foarte mult timp traduceau articole din alte editii internationale si scazusera mult mult in subtsanta. Mi-l aratau in poze pe redactorul sef cum manca si se distra pe unde mergea el - ca si cum m-ar fi interesat - dar la review-uri de produse puneau numai produse sub reclama si cocalarisme. In alt numar imi povesteau cum sa supravietuiesti "apocalipsei zombie". In ultimul numar pe care l-am cumparat cica faceau review-ul filmului "Noah"... o porcarie de film, pe care l-am vazut mai apoi. Mi-am dat seama ca scrisesera despre film fara sa il vada: "ILM a realizat efectele speciale absolut spectaculoase din film". Imi pare rau si nu imi pare.
  • florin florin
    Si eu am cumparat toate numerele de la 1 pana pe la 100 si ceva, cand a fost schimbat red- sef si o data cu el si formatul si subiectele. Am renuntat din momentul acela dar si acum ma uit la raft cu nostalgie dupa revista. Pacat.
  • andrei andrei
    Asa se intampla cand toti prostii ajung sa decida in media din Romania.
  • paul andrei paul andrei
    Am aproape toate numerele de cand a aparut. Revista s-a stricat de cand s-a facut schimbul in redactie cu prostii de la Playboy. Pacat.
  • didi didi
    am renuntat sa mai cumpar revista dupa ce au desemnat-o in urma unui asa zis sondaj pe monica gabor drept cea mai frumoasa femeie din lume!!!! din lume!!!! se intampla prin 2005 sau 2006, iar gurile rele vorbeau atunci de vreo cateva mii de euro decartate de irinel columbeanu pentru desemnarea trogloditei in topul frumusetilor...

Trimite un comentariu

sus