Skip to main content

Romtelecom a anunţat intrarea Look Plus în abonamentul de bază. Look TV, în pachet separat. Care va fi preţul

 
Romtelecom a anunţat intrarea Look Plus în abonamentul de bază. Look TV, în pachet separat. Care va fi preţul

Romtelecom Business Forum

Look Plus, unul dintre cele două canale care difuzează meciurile din Liga I, a intrat în grila de bază a Romtelecom din această seară. În plus, Look TV va intra la Romtelecom de săptămâna viitoare într-un pachet separat, Extra Liga I. Anunţul a fost postat chiar de companie pe pagina sa de Facebook, seara, în jurul orei 20.00.

„Începând de astăzi, canalul Look Plus este disponibil pentru toate abonamentele de bază de televiziune de la Romtelecom. Canalul LookTV va fi disponibil spre abonare pentru clienţii Romtelecom la începutul săptămânii viitoare.”, au anunţat reprezentanţii companiei.

În ceea ce priveşte Look TV, postul va fi alături de Look HD într-u pachet separat, Extra Liga I, care va costa 1.7 eur fără TVA - 9.5 RON cu TVA inclus, potrivit companiei. „Odată achiziţionată, extraopţiunea trebuie menţinută activă cel puţin 3 luni”, au precizat reprezentanţii Romtelecom pe pagina de Facebook

romtelecom

Look TV şi Look Plus sunt disponibile şi la UPC. Look Plus este în pachetul de bază al cablistului, în timp ce Look TV, Look HD şi Look Plus HD sunt în pachetul Extra Fotbal, la preţul de 10 lei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    Ar trebui sa fie o scoietate comerciala care tine cont de ce isi doresc abonatii. Interesul societatii comerciale este sa aiba abonati multumiti care isi platesc abonamentele. Nu sa le bage pe gat postruri precum Universal.
  • Karl Karl
    Sa inteleg ca iti placea cand era gratis ...dar acum e fotbalul de 2 lei. Stai tu linistit ca nu a fost gartis niciodata numai ca nu era scris mare pe factura LIGA 1. Doar nu crezi ca RDS avea o masinarie unde tiparea bani ca s aplateasca pentru LIGA 1.
  • Karl Karl
    Pai ce ai cautat atunci la ghiseu la RDS ... de ai aflat ca nu sunt cozi ? Ca vad ca te lauzi ca vezi meciuri pe net ..deci banuiesc ca tot pe net platesti si abonamnetul.
  • Karl Karl
    O ECONOMIE de PIATA inseamna sa ascuti ce zice si ce face piata bai SCHUMPETER. Piata cere Liga 1 ... toti operatorii din piata au luat LIGA 1. RDS isi asculta stapanii politici care stiu ca Look TV nu le este prieten si care de asemenea stiu ca se apropie alegerile.
  • name name
    ISB ca sa-si scoata banii, trebuie sa vanda unui numar de 1 milion de abonati programul LOOK TV, timp de 12 luni/an, lucru care cu siguranta nu se va intampla. Daca vor fi 200.000 de abonati permanent sa fie multumiti.
  • Ion Ion
    Eu mi-am mutat abonamentul tv la UPC. Aia de la Romtelecom ma puneau sa imi fac abonament si la tel si sincer nu am nevoie asa ca am preferat sa nu platesc aiurea.
  • Ionuţ Ionuţ
    Oricum indiferent cine o introduce si cine nu Liga 1 rămâne o competiție de 2 lei, urmărită de câțiva suporteri nostalgici si pasionati, un alt grup mai mare de huligani care se cred mari suporteri, dar pe marea parte nu ii interesează deloc de Ceahlăul si gaz metan.

    Btw, săptămana viitoare începe premier league.
  • Ionuţ Ionuţ
    Condiția e băgată ca sa evite joaca cu abonarea si dezabonarea: luna asta ma abonez ca joaca astra cu Craiova. Luna viitoare nu mai am nevoie. Probabil toată distractia asta presupune niște costuri
  • Jurevycius Jurevycius
    RCS a transmis liga1 timp de 6 ani, fara a taxa abonatii, abonamentul nu s-a scumpit, a ajuns liga 1 PPV, hahaha fotbal de 2lei, ce dracu va luptati ma pentru liga1? stadioane goale, fotbalisti ratati, patroni interlopi, si romanu prost vrea liga1, hahaha
  • Sebi Sebi
    Pachetul oferit de UPC este superior : au pret fix in lei 10 , spre deosebire de RTC care are preturile in euro si la aproximativ aceiasi bani nu ofera si Look Plus HD cum are Upc. Rcs vad ca nu doreste sa negocieze si se pare ca deja o parte din reporteri si comentatorii de sport au inceput sa plece spre alte zari isi dau seama ca 5 ani fara fotbal romanesc o sa fie foarte greu !
  • noName noName
    Cum ai ajuns la concluzia asta Bruno? Ce calcule ai făcut? iSB a promis 30 milione euro la Ligă iar abonamentul costă rotunjit 2,5€.
  • noName noName
    RDS este o societate comercială care îşi urmăreşte interesul. Când o să vă maturizaţi (deşi mă îndoiesc) o să înţelegeţi ce înseamnă economia de piaţă. Cât de naiv trebuie să fi să înţelegi că o firmă înfiinţată cu câteva luni în urmă în Malta de către o altă firmă din Suedia şi administrată de o bătrână din Rusia nu poate fi trasă NiCIODATĂ la răspundere. Aşa cum a apărut, aşa va şi dispărea în câteva zile şi NiMENi nu va plăti nimic. După revoluţie a fost CARITAS, Banca Religiilor, FNi şi acum iSB. Încă o dată vă spun, dacă iSB a PROMiS 30 de milione către Ligă, de câţi abonaţi are nevoie să-i recupereze? Faceţi calculul având în vedere că pachetul fotbal costă rotunjit 2,5€. RDS este cea mai precaută (urmată de RTC) pentru că ei au trecut prin asta, Liga I nu le-a adus profit sezoanele trecute ei acoperind gaura din alte venituri.
  • Pavel Pavel
    Pe langa faptul ca e mai scump la ei nu poti sa iti faci abonament la tv sau net fara sa contractezi si telefonie.
  • geo geo
    Eu chiar nu pun presiune pe nimeni atita vreme cit vad meciurile pe net. Si nici la punctele de abonare ale RCS nu este disperare mare, a se citi cozi alcatuite din nemultumiti care are vrea sa isi rezilieze contractele...
  • geo geo
    Ma indoiesc. Oricum, chiar daca ar fi asa, nu cumpar extraoptiunea de 2 sau citi euro vor fi...Cit ii priveste pe astia de la Romtelecom, sunt speriati ca vor ramine fara o parte din abonati, daca au ajuns sa anunte simbata seara de acordul cu maltezii...

Trimite un comentariu

sus