Skip to main content

Romtelecom a anunţat intrarea Look Plus în abonamentul de bază. Look TV, în pachet separat. Care va fi preţul

 
Romtelecom a anunţat intrarea Look Plus în abonamentul de bază. Look TV, în pachet separat. Care va fi preţul

Romtelecom Business Forum

Look Plus, unul dintre cele două canale care difuzează meciurile din Liga I, a intrat în grila de bază a Romtelecom din această seară. În plus, Look TV va intra la Romtelecom de săptămâna viitoare într-un pachet separat, Extra Liga I. Anunţul a fost postat chiar de companie pe pagina sa de Facebook, seara, în jurul orei 20.00.

„Începând de astăzi, canalul Look Plus este disponibil pentru toate abonamentele de bază de televiziune de la Romtelecom. Canalul LookTV va fi disponibil spre abonare pentru clienţii Romtelecom la începutul săptămânii viitoare.”, au anunţat reprezentanţii companiei.

În ceea ce priveşte Look TV, postul va fi alături de Look HD într-u pachet separat, Extra Liga I, care va costa 1.7 eur fără TVA - 9.5 RON cu TVA inclus, potrivit companiei. „Odată achiziţionată, extraopţiunea trebuie menţinută activă cel puţin 3 luni”, au precizat reprezentanţii Romtelecom pe pagina de Facebook

romtelecom

Look TV şi Look Plus sunt disponibile şi la UPC. Look Plus este în pachetul de bază al cablistului, în timp ce Look TV, Look HD şi Look Plus HD sunt în pachetul Extra Fotbal, la preţul de 10 lei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Karl Karl
    Romtelecom mereu a fost cel mai scump dintre operatorii mari.
  • Abagiu Abagiu
    Pai la Romtelecom numai LookTV costa cat la UPC LookTV plus cele doua programe HD.

Trimite un comentariu

sus