Skip to main content

Romtelecom şi Look nu au ajuns la niciun acord. Posturile au ieşit de la Romtelecom

 
Romtelecom Business Forum
Romtelecom Business Forum

Romtelecom Business Forum

Publicitate

Abonaţii Romtelecom au fost anunţaţi printr-un mesaj că cele două posturi aparţinînd Intel Sky Broadcast au fost scoase din grila de programe, după ce reprezentanţii celor două companii nu au ajuns la un acord. Liga 1 se mai vede acum doar pe UPC, Focus Sat, Orange TV şi Ines, anunţă GSP.

„Sperăm să încheiem negocierile în avantajul dumneavoastră, şi astfel să vă putem oferi în cel mai scurt timp acces la cele două canale menţionate" a fost mesajul cablistului afişat chiar pe ecranele televizoarelor, precizează sursa citată.

Romtelecom a scos din grilă cele două posturi la o lună de la data fixată iniţial de Look TV, în speranţa că se va ajunge la un acord. Momentan, Look TV şi Look Plus se văd numai în reţelele UPC România, pe Focus Sat, Ines şi Orange TV.

„Până în acest moment Romtelecom şi ISB nu au ajuns la un acord privind retransmiterea canalelor Look TV si Transilvania Live (Look Plus). Suntem permanent preocupati sa oferim continut TV relevant si de calitate abonatilor nostri, de aceea ne vom concentra, ca si  pana acum, sa gasim solutii avantajoase pentru acestia si pe viitor”, au declarat reprezentanţii Romtelecom într-un punct de vedere trimis paginademedia.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • @Teo @Teo
    Asa de tare te intereseaza meciurile unor pseudo jucatori de fotbal care-si dau autogol ori de cate ori au ocazia? Mare pacat de tine.
  • Tudose Tudose
    Adi, vei vedea ca nu am mintit. NU am de ce. Am trimis deja o poza cu respectivul fluturas catre redactie. Sper sa fie publicata ca sa elucidam acest mister
  • Adi Adi
    Nu mai credeti toate prostiile lansate de cei care au interes! Dolce nu a promis absolut nimic! UPC da, a promis fotbal ai apoi a cerut bani. Ba mai mult a bagat mana in buzunarul nostru parsiveste!
  • Adi Adi
    Stai linistita, nu vei primi niciun fluturas. Asta pentru ca nu exista! Nu mai crede chiar toate intoxicarile.
  • Dragos Dragos
    mda....cauta pe altii. Nici astia-a nu sunt seriosi. Macar o limita de bun simt sa aiba. Promit ceva, dau o etapa sa vada abonatii ca sunt in grafic, si dupa aceea subit intrerup totul. Comportament de coltul strazii
  • rbt rbt
    Tudose daca ai primit asta inseamna ca e ceva adevarat
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Buna, Ne-ar ajuta o poza cu acel fluturas. Te rugam sa trimiti pe iulia.bunea @ paginademedia.ro

    Multumim
  • Aditza Aditza
    Sa vezi panica in ciuperci cand vor incepe sa plece abonatii. Ne-au pacalit sa trecem la Digital ca dau liga 1 si acum ... PAUZA stimati telespectatori.
  • Aditza Aditza
    Pai ei cred ca erau siguri. Pana nu semnzi insa nimic nu e sigur. Oricum RDS-ul a fost mult mai calculat la faza asta. Parca vad ca ei semneaza inaintea Romtelecom.
  • Aditza Aditza
    Daca scoate Antena 3 eu promit ca 1 an de zile nu mai zic nimic de LIGA 1.
  • Sandu Sandu
    Pseudo-televiziune era si Digi inainte sa ia LIGA 1.
  • Tudose Tudose
    Pe langa asta, au anuntat in scris, am fluturasul primit in cutia postala, ca vor da Liga 1 tot sezonul. Si mi-am prelungit abonamentul la ei. Asta s-a intamplat acum 3 saptamani. Chiar nu se sesizeaza nimeni? Va pot trimite poza cu oferta si numele agentului care m-a contactat din partea lor.
  • Sandu Sandu
    Si cand ma gandesc ca eram aproape sa ma mut la Romtelecom.
  • Sosso Sosso
    GAFA Romtelecom. Nu trebuia sa dea nici prim aetapa daca nu erau siguri ca semneaza. Acum valul de nemultumiri o sa fie mutl mai mare.
  • ion ion
    Foarte bine.. ne-am saturat de circul numit "fotbal romanesc".. Mai bine un documentar! Bagati fratilor discovery science.. sa ne mai destupam mintile... Sper sa scoateti si Antena3 si RomaniaOTV!

Trimite un comentariu

sus