Skip to main content

Romtelecom și Look nu au ajuns la niciun acord. Posturile au ieșit de la Romtelecom

 

Romtelecom Business Forum

Publicitate

Abonaţii Romtelecom au fost anunţaţi printr-un mesaj că cele două posturi aparţinînd Intel Sky Broadcast au fost scoase din grila de programe, după ce reprezentanţii celor două companii nu au ajuns la un acord. Liga 1 se mai vede acum doar pe UPC, Focus Sat, Orange TV şi Ines, anunță GSP.

„Sperăm să încheiem negocierile în avantajul dumneavoastră, şi astfel să vă putem oferi în cel mai scurt timp acces la cele două canale menţionate" a fost mesajul cablistului afişat chiar pe ecranele televizoarelor, precizează sursa citată.

Romtelecom a scos din grilă cele două posturi la o lună de la data fixată iniţial de Look TV, în speranţa că se va ajunge la un acord. Momentan, Look TV şi Look Plus se văd numai în reţelele UPC România, pe Focus Sat, Ines şi Orange TV.

„Până în acest moment Romtelecom și ISB nu au ajuns la un acord privind retransmiterea canalelor Look TV si Transilvania Live (Look Plus). Suntem permanent preocupati sa oferim continut TV relevant si de calitate abonatilor nostri, de aceea ne vom concentra, ca si  pana acum, sa gasim solutii avantajoase pentru acestia si pe viitor”, au declarat reprezentanții Romtelecom într-un punct de vedere trimis paginademedia.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Asa de tare te intereseaza meciurile unor pseudo jucatori de fotbal care-si dau autogol ori de cate ori au ocazia? Mare pacat de tine.
  • Adi, vei vedea ca nu am mintit. NU am de ce. Am trimis deja o poza cu respectivul fluturas catre redactie. Sper sa fie publicata ca sa elucidam acest mister
  • Nu mai credeti toate prostiile lansate de cei care au interes! Dolce nu a promis absolut nimic! UPC da, a promis fotbal ai apoi a cerut bani. Ba mai mult a bagat mana in buzunarul nostru parsiveste!
  • Stai linistita, nu vei primi niciun fluturas. Asta pentru ca nu exista! Nu mai crede chiar toate intoxicarile.
  • mda....cauta pe altii. Nici astia-a nu sunt seriosi. Macar o limita de bun simt sa aiba. Promit ceva, dau o etapa sa vada abonatii ca sunt in grafic, si dupa aceea subit intrerup totul. Comportament de coltul strazii
  • Sa vezi panica in ciuperci cand vor incepe sa plece abonatii. Ne-au pacalit sa trecem la Digital ca dau liga 1 si acum ... PAUZA stimati telespectatori.
  • Pai ei cred ca erau siguri. Pana nu semnzi insa nimic nu e sigur. Oricum RDS-ul a fost mult mai calculat la faza asta. Parca vad ca ei semneaza inaintea Romtelecom.
  • Pe langa asta, au anuntat in scris, am fluturasul primit in cutia postala, ca vor da Liga 1 tot sezonul. Si mi-am prelungit abonamentul la ei. Asta s-a intamplat acum 3 saptamani. Chiar nu se sesizeaza nimeni? Va pot trimite poza cu oferta si numele agentului care m-a contactat din partea lor.
  • GAFA Romtelecom. Nu trebuia sa dea nici prim aetapa daca nu erau siguri ca semneaza. Acum valul de nemultumiri o sa fie mutl mai mare.
  • Foarte bine.. ne-am saturat de circul numit "fotbal romanesc".. Mai bine un documentar! Bagati fratilor discovery science.. sa ne mai destupam mintile... Sper sa scoateti si Antena3 si RomaniaOTV!

Trimite un comentariu