Skip to main content

Romtelecom şi Look nu au ajuns la niciun acord. Posturile au ieşit de la Romtelecom

 
Romtelecom Business Forum
Romtelecom Business Forum

Romtelecom Business Forum

Publicitate

Abonaţii Romtelecom au fost anunţaţi printr-un mesaj că cele două posturi aparţinînd Intel Sky Broadcast au fost scoase din grila de programe, după ce reprezentanţii celor două companii nu au ajuns la un acord. Liga 1 se mai vede acum doar pe UPC, Focus Sat, Orange TV şi Ines, anunţă GSP.

„Sperăm să încheiem negocierile în avantajul dumneavoastră, şi astfel să vă putem oferi în cel mai scurt timp acces la cele două canale menţionate" a fost mesajul cablistului afişat chiar pe ecranele televizoarelor, precizează sursa citată.

Romtelecom a scos din grilă cele două posturi la o lună de la data fixată iniţial de Look TV, în speranţa că se va ajunge la un acord. Momentan, Look TV şi Look Plus se văd numai în reţelele UPC România, pe Focus Sat, Ines şi Orange TV.

„Până în acest moment Romtelecom şi ISB nu au ajuns la un acord privind retransmiterea canalelor Look TV si Transilvania Live (Look Plus). Suntem permanent preocupati sa oferim continut TV relevant si de calitate abonatilor nostri, de aceea ne vom concentra, ca si  pana acum, sa gasim solutii avantajoase pentru acestia si pe viitor”, au declarat reprezentanţii Romtelecom într-un punct de vedere trimis paginademedia.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Si unde mai urmarim si noi meciurile? Am vazut prima etapa, am crezut ca va fi ok...si acum ne dau vestea asta?
  • Foarte bine ! Paguba-n ciuperci ! Bravo ROMTELECOM !!Ne-am saturat de pseudo-posturile TV gen: Look TV, Look Plus, Giga TV, Neptun TV, TVH2, si multe altele. Mai bine mai putine si mai bune. Look TV cu audiente medii de 0,1 a cerut iesirea din must carry !! Vai de viata lor !! A crezut ca cineva va plati ca sa-i vada !!

Trimite un comentariu

sus