Skip to main content

Serialul Tânăr şi Neliniştit se mută de la Pro TV după 18 ani. Cum va arăta grila postului

 

Tanar si nelinistit

Serialul Tânăr şi neliniştit se mută de la Pro TV, la Acasă după 18 ani de când a intrat pe piaţa din România. Producţia americană, una dintre cele mai longevive, a început să fie difuzată de Pro TV în 1996.

Mutarea va fi făcută din această toamnă, odată cu lansarea noilor grile de programe.

Serialul era difuzat zilnic de Pro TV, de la ora 14.00. Acesta fusese mutat în primăvara lui 2013, de pe slotul orar 16.00, la ora 14.00.

Canalul PRO TV transmite episoade la o distanţă de cinci ani de Statele Unite, potrivit paginii de Wikipedia a producţiei. În România nu au fost difuzate episoade din perioada 1973-1991 decât în cadrul unei recapitulări transmise pentru a prezenta telespectatorilor trecutul serialului. Astfel, din vara lui 1996 şi până în toamna anului 2013 au fost difuzate episoade din perioada 1991-2008.

Tot din această toamnă, Pro TV va introduce primul serialul turcesc, Black Rose, ce va fi difuzat zilnic, de luni până vineri, de la ora 16.00. Detalii despre grila Pro TV, AICI

grila acasa tv

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • flori tatuca flori tatuca
    dezamagita
  • elena elena
    da...e ca si cum nu ar mai fi difuzat, de fapt...dupa zile bune, pana sa aflu ca este pe acasa si pana sa readuc programul in circuitul celor pe care le privesc am pierdut cateva episoade bune...iar acum, cand am reusit sa introduce din nou programul acasa si sa-mi aranjez liber pentru ora 16...nu este semnal...doar la ”acasa”...bravo...alungati telespectatorii...deja nu mai priveam pe acasa, acum nici pe protv...la acasa ma gandeam sa revin, pt acestfilm, dar vad ca n-are rost...
  • Cristian Cristian
    Dacă tot l-au mutat de pe Pro TV, ar putea să îl difuzeze și pe Acasă Gold pe alt slot orar.
  • Cristi Cristi
    Pentru MTV, noutatea este că, începând cu acest an, vor transmite premiile muzicale româneşti Media Music Awards, premii care au fost transmise de KissTV în 2012 şi 2013. N-au mai transmis un eveniment local din 2008, de când au pierdut drepturile pentru RMA.

    http://www.mtv.ro/muzica/mtv-si-pro-fm-prezinta-media-music-awards-2014.html
  • adi adi
    Serialul asta "destept" il puteti pune la ora 16 dar dupa atatea luni de rugaminti tanar si... . Serialul mutat pe acasa tv va fi tot de la 14 ? Cineva vrea sa fie blestemat pentru mistocaria asta blestemata pe care o faceti voi post de rahat . sa vad ca nu postati emailul meu
  • vlad vlad
    Multumesc !
    Ce seriale vor mai fi ? Din ce a fost prezentat la conferinta.
  • Seinfeld Seinfeld
    Din 1 septembrie 2014 va fi difuzat primul sezon din Seinfeld pe Pro Cinema.
  • andy andy
    slaba grila la acasa tv,ma asteptam la telenovele mai bune
  • vlad vlad
    Dar ne puteti spune care sunt acele productii? De ex ce serial se va difuza din 1 septembrie pe ProCinema de la ora 21 ? Ca serialul Prietenii tai/Friends se termina. Se va difuza Familia Bundy/Married... with Children ?
  • geo geo
    Nu mai privesc Acasa de ani multi si buni...cred ca ar trebui sa il scot din grila de programe...si mai este unul Acasa Gold...la fel de neinteresant.
  • andrei-constantin andrei-constantin
    si de la acasa i se va trage moartea asa cum sa intamplat si cu fratele lui mai mic ,,the bold and the beautiful,,(dragoste si putere ) care l-au intrerupt brusc iar dupa o perioada toamna lui 2004 l-au preluat cei de la prima tv ca 2 ani mai tarziu sa intrerupa si ei .
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Numai grilele Pro TV si Acasa au fost prezentate in aceasta formula. In cazul celorlalte au fost puse doar principalele productii.
  • vlad vlad
    Multumim!
    Vrem sa stim si grilele pt ProCinema, Sport.ro.MTV, AcasaGold....

Trimite un comentariu

sus