Skip to main content

Steven Seagal, protagonistul unui nou serial pe Crime+Investigation

 
Steven Segal
Steven Segal

Steven Segal Pe 4 septembrie, Crime + Investigation va difuza premiera unui nou serial, „Steven Seagal: Apărătorul legii”. Episoadele acestei serii vor fi difuzate în fiecare joi, la ora 23:00.

Publicitate

„Steven Seagal: Apărătorul legii” urmăreşte activitatea lui Steven Seagal în cadrul poliţiei din SUA. Seagal colaborează cu şeriful din districtul Maricopa, statul Arizona, şi execută mandante de arestare, intervine în situaţii de urgenţă şi lucrează cu unitatea antidrog.

Arizona este locul traficului de droguri, al crimelor, al cartelurilor şi al contrabandei. De aceea, Seagal s-a stabilit în districtul Maricopa şi luptă pentru menţinerea ordinii şi apărarea cetăţenilor. Fiecare episod de 30 de minute îl prezintă pe Seagal lucrând la diferite cazuri şi soluţionând infracţiuni, alături de echipa şerifului.

Crime + Investigation Network deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea CI este disponibilă la UPC şi Romtelecom.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anonim Anonim
    nu inteleg este History Channel la RCS & RDS , dar Crime + Investigation nu lau bagat mai ales ca este înrudit cu H C nu stiu de ce nu lau bagat si pe acesta si de ce nul baga .

Trimite un comentariu

sus