Skip to main content

Televiziunea Dolce Sport, deţinută de Romtelecom, va difuza meciuri din Liga 1

 
FOTBAL - VARDAR SKOPJE - STEAUA BUCURESTI - LIGA CAMPIONILOR
FOTBAL - VARDAR SKOPJE - STEAUA BUCURESTI - LIGA CAMPIONILOR

Televiziunea Dolce Sport, care este deţinută de compania de telecomunicaţii FOTBAL - VARDAR SKOPJE - STEAUA BUCURESTI - LIGA CAMPIONILORRomtelecom, va difuza câteva meciuri de fotbal din Liga 1 şi va transmite imagini din toate partidele, în emisiunile sale, scrie Mediafax, care citează dolce-sport.ro.

Publicitate

"Începând din acest weekend, Dolce Sport va transmite în continuare Liga I, trei sau chiar patru meciuri în direct pe etapă, elementul de noutate fiind acela că în emisiunile postului nostru vor fi difuzate imagini din toate partidele", se spune pe site-ul televiziunii Dolce Sport.

Potrivit Dolce Sport, pe site-ul televiziunii vor fi difuzate faze video în timp real din toate meciurile.

Totodată, în emisiunile de analiză ale Dolce Sport, telespectatorii pot urmări atât imagini de la toate confruntările campionatului naţional, însoţite de analize grafice şi reacţii prompte, precum şi de la partidele din Cupa Ligii.

Primele meciuri din Liga 1 care vor fi difuzate pe Dolce Sport sunt: Astra Giurgiu - CSMS Iaşi (sâmbătă, de la ora 18.30), ASA Târgu-Mureş - Concordia (duminică, ora 17.00) şi Oţelul - FC Botoşani (duminică, ora 19.00) şi FC Viitorul - CFR Cluj (luni, ora 21.00).

Anunţul că Dolce Sport va transmite meciuri din Liga 1 vine după ce, recent, compania Romtelecom a reintrodus în grilă televiziunile Look Plus şi Look TV, care difuzează toate meciurile din Liga 1.

Astfel, începând din 9 august, Look Plus este disponibilă pentru toate abonamentele de bază de televiziune de la Romtelecom. Totodată, televiziunea Look TV este disponibilă pentru abonare pentru clienţii Romtelecom de la începutul acestei săptămâni, potrivit unui anunţ publicat pe 9 august pe contul oficial de Facebook al Romtelecom.

De asemenea, pe forumul deschis de Romtelecom pe contul oficial de Facebook, reprezentanţii companiei au precizat că, în cazul Look TV, preţul pentru această opţiune este de 1,7 euro fără TVA - 9,5 lei cu TVA inclus.

Pe data de 1 august, Romtelecom a scos din grilele sale Look TV şi Look Plus, care difuzează Liga 1, întrucât nu ajunsese până la acel moment la un acord privind retransmiterea acestor televiziuni.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adrian adrian
    Ultimul raport arata ca romtelecom are 1.4 milioane clienti pe tv fara de 1.3milioane anul trecut,deci tu iti bati joc de matematica!!
  • Sile Sile
    Romtelecom te taxeaza si atat. La servit, trebuie sa astepti mult si bine pana iti vine randul.
    La astia te abonezi doar in lipsa crunta de altceva, daca esti izolat in padure sau pe vreun varf de munte :)))
  • Sile Sile
    Cum asa ceva? Atat de mult a decazut Digi incat sa transmita meciuri din Liga a 2 a? Pai atunci sa fie prezenti si la meciurile inter-comunale, sa imi fac si eu un "selfie" cu ei :))))
  • Mihnea Mihnea
    Intr-adevar oferta alora ce la UPC e mai buna decat a Romtelecomului.
  • bogdan bogdan
    Lasa ca la Digi se vad meciuri HD din Liga2.
  • Gargara Gargara
    Pai au marit pretul ca sa aiba bani de transmisiuni desi aceleasi meciuri le vezi si pe Look Plus, difera doar sigla. Alti bani, alta distractie ca doar plateste abonatu'.
  • Vio Vio
    Pot sa dea si zece meciuri pe etapa daca nu scad preturile tot degeaba. Romtelecom te taxeaza premium si te serveste low-cost.
  • Hermes Hermes
    Un sfat, daca imi permiti: sper ca nu te-ai mutat la RDS, ca sigur o sa revii cu comentarii si o sa injuri si mai rau. :))
    Crede-ma si eu ma abtin sa-i balacaresc, dar macar incerc sa aduc in discutie abuzul facut de ei. Poate se sesizeaza cineva si ia vreo masura. Poate ne coalizam mai multi si facem o petitie contra RDS-ului in care le cerem sa transmita Liga 1...nu stiu exact.
  • Hermes Hermes
    Pai sa se hotarasca naiba o data ce vrea si rds-ul asta ca se termina sezonul. Stau si citesc presa in fiecare zi, poate fac si ei vreo miscare. De unde, liniste totala.
    Lucrul cert e ca nu se vad meciurile pe Digi acum, nu ce planuiesc ei in secret. Mi se rupe mie. Le platesc abonamentul, sa puna mana sa transmita campionatul
  • Mirel Mirel
    Eu sper sa nu fie aceeasi transmisie pe ambele posturi ca atunci vor fi de toata jena :aceeasi imagine cu sigle diferite in colt.
  • contondent contondent
    As injura dar mi-e ca nu imi publica astia comentariul. Romtelecom sunt cei mai enervanti si cei mai mari hoti. Am scapat de ei si nu ma mai intorc nici mort. Ei n-ar fi luat Liga1 daca nu pierdeau clienti. Acum incearca sa ia ochii cu Dolce TV, analize obosite si alte prostii. Sunt exact ca o prostituata de 60 de ani care se machiaza in exces ca sa arate de 58 de ani.
  • dolcemyass dolcemyass
    Da ma. Acum e tarziu. Condoleante!
  • coki coki
    Sa se uite familiile angajatilor romtelecom. Lumeaa a plecat la upc demult. Ramaneti cu nasu' pe sus ca o sa ramaneti in aer
  • danut danut
    Asta e canalul alora de la romtelecom? Romtelecom sunt aia care au marit acum cateva zile abonamentele si au bagat doua canale care nu intereseaza pe nimeni?
  • corbul corbul
    Astia sunt ca aia care se apuca sa invete cu o seara inainte de teza :)) Tarziu, tati, tarziu. O sa dati pe Dolce tot ce nu face audienta ca doar nu sunt prosti aia de la LookTv sa va dea ce e mai bun

Trimite un comentariu

sus