Skip to main content

Trei românce vor juca astăzi la US Open

 
Halep US Open
Halep US Open

Halep US OpenSimona Halep, Alexandra Dulgheru şi Irina-Camelia Begu sunt jucătoarele din România implicate în meciurile de astăzi de la Flushing Meadows.

Publicitate

În funcţie de ora de terminare a primelor meciuri, partidele Simonei Halep şi Alexandrei Dulgheru vor putea fi urmărite în direct pe Eurosport sau Eurosport 2.

După o partidă extrem de dificilă în primul tur, Simona Halep o întâlneşte acum pe Jana Cepelova din Slovacia. Este al treilea meci de pe arena Louis Armstrong, după confruntările Radwanska vs Peng şi Cilic vs Baghdatis.

Tot în al treilea meci, dar pe terenul Arthur Ashe, telespectatorii o pot vedea pe Alexandra Dulgheru în meciul ei cu Maria Şarapova. De la ora 18.00, Irina-Camelia Begu o întâlneşte pe Roberta Vinci, dispută care va avea loc pe terenul 7. În funcţie de ora de terminare a primelor meciuri, partidele Simonei Halep şi Alexandrei Dulgheru vor putea fi urmărite în direct pe Eurosport sau Eurosport 2.

Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu sunt celelalte două românce prezente în turul al doilea de la openul american.

Meciurile de la US Open sunt transmise Live pe Eurosport şi Eurosport 2 iar pe Eurosport Player puteţi urmări până la 7 terenuri în direct.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus