Skip to main content

TVR transmite meciul Real Madrid - FC Sevilla, Supercupa Europei

 
supercupa europei_12 august
supercupa europei_12 august

supercupa europei_12 august

Publicitate

Meciul Real Madrid - FC Sevilla, Supercupa Europei, va difuzat de TVR. Partida de mâine (marţi, 12 august) se va vedea pe TVR 1, TVR HD şi TVR+, începând cu ora 21.45.

Partida care se va disputa pe Millenium Stadium din Cardiff va fi comentată de Marian Olaianus şi va fi precedată, de la ora 21.00, de Studio Fotbal, un program moderat de Tudor Furdui. După finală,Tudor Furdui va discuta în studio cu antrenorul Ionuţ Badea şi cu internaţionalul Gabi Popescu.

DESPRE MECI. Câştigători pentru a zecea oară ai Ligii Campionilor (record absolut), madrilenii se află în finala Supercupei Europei pentru a patra oară. Real a mai jucat în 1998 (când a pierdut în faţa englezilor de la Chelsea, 0-1), în 2000 (când a pierdut cu Galatasaray Istanbul, 1-2) şi în 2002, când au reuşit prima lor victorie în Supercupă: 3-1 cu Feyenoord.

La rândul său, FC Sevilla joacă pentru a treia oară un meci de Supercupă a Europei. Andaluzii au mai jucat în 2006 (când au învins cu 3-0 pe FC Barcelona) şi în 2007 (au pierdut în faţa lui AC Milan, cu 1-3).

Real Madrid şi FC Sevilla au, fiecare, câte o Supercupă a Europei în palmares.

Televiziunea Română mai deţine drepturile pentru partidele din play-off-ul Champions League şi pentru meciurile tricolorilor de calificare în preliminariile EURO 2016.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • grigore d grigore d
    ms frumos de corectie :), era evident ca ma refer la....stirea din titlu
  • alex alex
    Este SuperCupa Euopei nu a Spaniei
  • mitica mitica
    Cita superficialitate in abordarea acestui subiect.
    SuperCupa Europei e retransmisa in Romania de 3 trusturi diferite: TVR, RCS@RDS si Romtelecom.
  • grigore d grigore d
    o mica rectificare, Supercupa Spaniei este si pe DigiSport, la fel ca si play-off-ul Champions League
    multumesc.
  • Livia Pila Livia Pila
    Pentru distractie garantata meciul va trebui comentat de EMIL HOSSU LONGIN si de FLORIN MIHOC. Cu Intervenții telefonice LUCIA HOSSU LONGIN. Mamica primului. Si cea care l-a facut director la Departamentul Sport.

Trimite un comentariu

sus