Skip to main content

UPC România, venituri de 74,2 milioane de dolari . Câţi abonaţi are compania

 
televizor
televizor

televizor

Abonaţii UPC România au adus companiei venituri în creştere în prima jumătate a lui 2014. Cifrele au fost anunţate recent de Liberty Global, compania-mamă a UPC, listată la bursă. Astfel, la 30 iunie 2014, UPC România număra 1,15 milioane de abonaţi, conform raportului financiar.

În plus, compania a înregistrat în România venituri totale de 74,2  milioane de dolari în primele şase luni ale acestui an, în creştere faţă de aceeaşi perioadă a lui 2013. Pe atunci, UPC România a avut venituri de 68,9 milioane de dolari.

În ceea ce priveşte numărul abonaţilor, împărţirea se face astfel: 

  • 329.800 de abonaţi au cablu analogic -  un minus de 21.100 de abonaţi faţă de ultima raportare a număruluid e abonaţi, 31 martie.
  • 514.800 au acces la cablu digital, un plus de 21.700 de clienţi faţă de perioada amintită.
  • 306.600 au DTH, în scădere cu 22.600 faţă de raportarea de la 31 martie.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Jokero Jokero
    Si mai vor alti nu au un servici stabil si salar dar ei umbla din usa in usa sa bage lumea cablu de la ei nam nimic cu ei si cu nimeni dar deunde atatea bani in alta parte netul platesti la sfarsit de luna cablu la inceput si ai reducere daca ai parinti pensionari e mai avantajos pentru cei cu pensi sociale si cu salar minim sa ste unde cred ei ca e bine.
  • flori flori
    Chiar daca semneaza si cei de la Romtelecom va mai dura o vreme pana cand se vor vedea meciurile efectiv la ei. In plu practica cele mai mari preturi de pe piata. Daca Rds nu transmite Liga1 (si se pare ca nu o va face) UPC va inregistra cea mai mare crestere anu acesta datorita fotbalului.
  • Bastian99 Bastian99
    Daca stii cum sa manageriezi situatia, poti sa faci bani frumosi. De ce crezi ca a transmis digi 6 ani la rand? Ca erau pe pierdere? In niciun caz. Explicatia a fost alta: subevaluau drepturile tv, ii dadeau lu Mitica Dragomir o compensatie acolo, lucru pentru care e si cercetat penal, puteti cauta pe net detalii despre proces si era toata lumea fericita. Acum ca s-a schimbat conducerea si nu a mai mers schema cu spaga, s-au retras si ei de la masa transmisiunilor. Asta e tot adevarul, gol golut.
  • ioi ildiko ioi ildiko
    Pai satu bine astia de la upc. Sunt curios dupa primul an cu LIga 1 cum vor arata lucrurile. bine, am inteles ca ar lua-o si romtelecomu' lu' peste dar cine e nebun sa mearga la romtelecom? Doar masochistii
  • Ovidiu Ovidiu
    Chiar daca semneaza si romtelecom, nu sunt o alternativa. Singurii care se bat pe suprematie in ro sunt upc si rcs si se pare ca a venit vremea upc-ului. La romtelecom te duci doar daca vrei sa platesti preturi in Euro pe servicii foarte slabe. E si o gluma: "Cei de la romtelecom au fost sunat de anii 90. Isi vor viteza la net inapoi"
  • nicusor nicusor
    Sus, sus tot mai sus :)) Ii pulverizeaza pe aia de la rcs. romtelecom nici nu intra in batalia asta. Romtelecom sunt cu preturi de europa si excipamente de Complexul europa si Dragonul rosu. Rometelecom are viteza limaxului turbat
  • Dorian Dorian
    Pai compara Romtelecom cu UPC numai pe segmentul de tv si net. Uiti ca Romtelecom a fost singura companie de telefonie din Romania? Pe segmentul de telefonie fixa sunt mult peste toti operatorii la un loc ca numar de abonati (numai daca pui la socoteala institutiile publice sau de stat care au numar de contact si fax ) si de aceea au incasari mari. Si acum daca vrei sa iti faci abonament la tv sau net iti baga pe gat telefonia. In plus cei de la Rtc au cele mai mari preturi de pe piata.
  • Karl Karl
    @ Adi UPC isi raporteaza indicatorii in dolari pentru ca face parte dintr-o companie americana.
  • Karl Karl
    @ Adi Nu este o intoxicatia a paginii de media... ai inteles gresit. Este vorba de Internet si TV. Pentru astea UPC este al doilea provider din Romania. UPC nu are treaba cu telefonia.
  • Calin Calin
    aham. Si asta inainte sa aiba monopol pe Liga1. Probabil ca rds s-au gandit sa le mai creasca veniturile. Sa treaca si ei pe la casieria upc sa isi ia banii pentru consultanta
  • Karl Karl
    @ cristiana dupa logica ta care spune 'se merita sa platesti numai pentru o competitie premium' ar insemna ca noi ar trebui sa platim numai pentru painea de calitate superioara cealalta ar trebui sa o primim pe gratis. Indiferent de calitate ... daca este un produs sau serviciu pe care il consumi (si lumea il consuma pentru ca cei care nu au UPC se uita pe net) si este contra cost trebuie sa-l platesti. Chiar daca iti place sa invoci scuze legate de calitate ... tot furt se numeste.
  • Karl Karl
    @ cristina legat de licitatie ... in Romania nu e chiar lipsita de riscuri. Te trezeai ca se intelegeau intrei ei cei care licitau ... cumpara unul la un pret derizoriu ... si apoi le oferea si celorlalti posibilitatea sa retransmita. Vezi si tu cat de mult tin la etica companiile de telecom de la noi daca rds este dispus sa-si tina abonatii fara Liga 1 doar ca sa incerce sa santajeze pe astia de la look TV. Romtelecom si-a pacalit abonatii sa treaca pe Digital ca acolo se vede Liga 1 si acum nu mai transmit. UPC vroia sa bage automa Liga 1 la toti abonatii.
  • PRO EUTANASIA PRO EUTANASIA
    Virgile, lasă etnobotanicele şi trezeşte-te la realitate!
    Faptul că tu şi alţi doi vecini de palier (seminţari, fără viaţă particulară si serviciu) vreţi meciurile de Liga 1, îi doare în dos pe cei de la RDS şi Romtelecom.
    Ce să spun, vrei tu Liga 1 şi RDS sau RTC trebuie să "te rezolve"!
    Vrei Liga 1 la TV? Schimbă cablistul! Tai-o la UPC! E foarte simplu!
    Aşa le vei arăta tu celor de la RDS si RTC ce "viril" eşti!
    Până acum le arăţi lor dar şi nouă, că nu ai sânge în coa,,, ăăă, în instalaţie!
    Iar faza că accepţi să plăteşti în plus... Las-o că măcăne, prietenaş!
    Dacă ai avea bani împreună cu dragostea pentru fotbalul românesc, nu ai face atâta scandal pe net că nu vezi Liga 1 la TV ci ai umple stadionul echipei preferate împreună cu alţi microbişti adevăraţi.
  • mirela mirela
    Eu cred ca Rtc va ceda si va semna iar atunci RDS va fi singurul perdant. Baietii la serviciu nu comenteaza ce a facut Bilbao cu Espanyol ci ce a facut Rapid cu Chiajna. Suntem in Romania si fotbalul nostru conteaza mai mult.
  • Virgil Virgil
    Ce bate PRO EUTANASIA campii pe aici :))). E partizanul abitiei celor de la rds si romtelecom de a-si priva proprii abonati de Liga 1. Iti aduc la cunostinta ca noua nu ne convine acest lucru, nu vrem sa fim moneda de schimb in conflictul lor. Ne intereseaza sa vedem meciurile si atat. Si in Romania secolului as fi de acord sa platesc o mica taxa pentru a urmari ce doresc. Partea nasoala e ca nici asa nu vor sa faca. Modelul celor de la upc e de urmat. Dovada stau cifrele din raportul publicat

Trimite un comentariu

sus