Skip to main content

Victor Ponta, mesaj de susţinere pentru Antena 3: „Cred ca multi ani de acum inainte Antena 3 va fi aici”

 
Victor ponta
Victor ponta

Sursa: România liberă
Sursa: România liberă

Publicitate

Premierul Victor Ponta a reacţionat pe pagina sa de Facebook după condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare. „Sunt obligat sa fac tot ce sta in puterile mele pentru ca jurnalistii Antena 3 / Antena 1 si toti jurnalistii din tara noastra, indiferent de politica lor editoriala, sa-si poata desfasura activitatea conform dreptului constitutional la libera exprimare si independenta presei”, a precizat Victor Ponta.

„Alaturi de milioane de alti romani doresc si cred ca multi ani de acum inainte "Antena 3 va fi aici”, a mai adăugat Ponta.

Mesajul integral, în continuare:

Am luat act de decizia Curtii de Apel Bucuresti. Nu comentez sentinte in cauze penale, dar vreau sa asigur pe toata lumea ca, atat timp cat voi fi lider politic si cetatean al Romaniei, sunt obligat sa fac tot ce sta in puterile mele pentru ca jurnalistii Antena 3 / Antena 1 si toti jurnalistii din tara noastra, indiferent de politica lor editoriala, sa-si poata desfasura activitatea conform dreptului constitutional la libera exprimare si independenta presei.

Sunt convins ca, dincolo de momentele dramatice prin care trec familiile celor condamnati, o tara libera poate exista doar daca exista si o presa libera. Alaturi de milioane de alti romani doresc si cred ca multi ani de acum inainte "Antena 3 va fi aici"!

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Camelia Camelia
    Ministrul României susține un trust susținut din bani publici furați.

Trimite un comentariu

sus