Skip to main content

VIDEO. Versiunea editată a galei Primetime Emmy Awards se vede la HBO

 
VIDEO. Versiunea editată a galei Primetime Emmy Awards se vede la HBO

Robin WilliamsVersiunea editată a galei Primetime Emmy Awards va putea fi urmărită mâine, de la ora 20.00, la HBO, scrie TVmania.ro.

Publicitate

În urma ceremoniei care a avut loc la Los Angeles, serialul “Breaking Bad” a fost numit marele învingător la gala Primetime Emmy Awards.

“Breaking Bad”, care s-a încheiat în toamna anului trecut, după al cincilea sezon, s-a impus la categoria “cel mai bun serial-dramă” şi le-a adus premiile pentru interpretare actorilor Bryan Cranston, Anna Gunn şi Aaron Paul. Bryan Cranston a fost recompensat la categoria “cel mai bun actor-dramă”, pentru interpretarea personajului Walter White, un profesor de chimie dintr-un liceu american, devenit traficant de droguri în New Mexico. Anna Gunn şi Aaron Paul au fost premiaţi pentru rolurile secundare interpretate în acest serial. De asemenea, “Breaking Bad” s-a impus la categoria “cel mai bun scenariu pentru un serial-dramă”.

Gala a fost prezentată de Seth Meyers. Evenimentul a fost difuzat de NBC. Un moment aparte al ceremoniei a fost dedicat actorului Robin Williams, a căruie moarte recentă a şocat întreaga lume.

http://www.youtube.com/watch?v=q86u0bDE17w

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • banatan de pusta banatan de pusta
    Pentru ca e HBO...pentru ca e U.S.A. pentru ca asa vor ei si asa fac ei televiziune de divertisment.
  • emilica emilica
    S-a vazut si versiunea live pe HBO luni noaptea . Asa vedem si noi ca televiziunea inseamna showri de succes ,comedianti , seriale si filme pentru televiziune si nu Capatos,Maruta si Elodia forever . Acum 15 ani incepusem bine cu Chestiunea zilei si ceva seriale . De ce au renuntat televiziunile la productii demne de secolul in care traim ? Nu cred ca doar banii sint problema

Trimite un comentariu

sus