Skip to main content

VOICULESCU ÎN ZIARE. De la “Dovada că a folosit ICA pentru trustul media” la “Ia-ţi, Varane, ziua bună!”

 
Voiculescu Kamikaze 1
Voiculescu Kamikaze 1

Voiculescu Kamikaze 1

Publicitate

GALERIE FOTO. Procesul lui Dan Voiculescu a fost relatat în presa de azi, de la ziarele tabloide la publicaţiile quality şi la săptămânalele satirice.

- “Ia-ţi, Varane, ziua bună” titrează săptămânalul de satiră Kamikaze. În spatele “miresei” Dan Voiculescu este Victor Ponta, “creştin-ortodox pregătindu-se să prindă buchetul”.

- “Inundaţiile, valul de sinucideri şi agonia Dosarului ICA determină Antenele lui Voiculescu să tragă un nebunesc semnal de alarmă: Ţara arde, se bronzează/ Babele se arestează!” pune pe prima pagină Caţavencii, într-o bulă cu Mihai Gâdea, Dan Voiculescu şi dr. Mencinicopschi. "La ultima înfăţişare în procesul lor politic, dr. Menci şi dr. Felix se bizuie pe un martor-cheie: martorul lui Iehova", este explicaţia care îl arată pe Mihai Gâdea în genunchi.

Paginademedia.ro vă prezintă cum au tratat subiectul celelalte publicaţii apărute azi în print:

România liberă: “Dovada că Voiculescu a folosit bunurile ICA pentru trustul Intact”. Inculpat în acelaşi dosar cu Dan Voiculescu, fostul director al Grivco, Sorin Pantiş, a dezvăluit, în instanţă că fondatorul Intact a folost patrimoniul ICA pentru a garanta credite bancare în favoarea trustului său media.

Ziarul scrie că Grivco şi Antena 1 au beneficiat de două credite (unul de 40 de milioane de euro şi unul de 6 milioane), gajate cu activele ICA.

Evenimentul zilei apare astăzi cu un Supliment special Dosarul ICA: “Procesul în care Voiculescu s-a jucat cu justiţia 2.070 de zile”, scrie cotianul pe pprima pagină.

Jurnalul Naţional: “Voiculescu, executat într-un proces politic”, scrie pe prima pagină ziarul deţinut de Dan Voiculescu. “Regimul Băsescu impune hotărâri de judecată când vine vorba despre executarea adversarilor politici”, începe articolul.

Libertatea: “Stres şi transpiraţie la procesul lui Voiculescu. Omul de afaceri a fiert la 40 de grade C în sala de judecată”. Într-o explicaţie foto, tabloidul observă că “toropit de căldură şi îngrijorat de verdictul judecătorilor, Dan Voiculescu a renunţat la sacou, rămânând pe toată durata procesului în cămaşă”.

Adevărul încearcă o rimă: “Voiculescu şi-a adus galerie ca să scape de puşcărie”. Trimiterea de pe prima pagină este deasupra ştirii cu titlul: “Muştarul de pe piaţă are multe E-uri şi puţine boabe de muştar”.

Voiculescu Libertatea

Voiculescu Jurnalul

Voiculescu Romania libera

Voiculescu Adevarul

Voiculescu Catavencii

Voiculescu EVZ

Voiculescu Kamikaze 2

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    “Ia-ți, Varane, ziua bună...
    de la Gadea de la muma,
    de la fratii din antene
    de la bani smenuiti :))))

Trimite un comentariu

sus