Skip to main content

18 Septembrie. Preşedintele SRR şi fostul ocupant al funcţiei, găsiţi în conflict de interese. Miculescu şi Andras vor contesta în instanţă decizia ANI

 
ovidiu-miculescu-cristi-movila
ovidiu-miculescu-cristi-movila

ovidiu-miculescu-cristi-movilaINCOMPATIBILI. Preşedintele Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), Ovidiu Miculescu, şi predecesorul său, Demeter Andras Istvan, au fost găsiţi de ANI în conflict de interese în materie administrativă, pentru că şi-au semnat propriul ordin de numire în funcţia de coordonator al unui proiect cu fonduri UE, scrie Mediafax.

Ovidiu Miculescu, preşedintele-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, şi predecesorul său, Demeter Andras, care au fost găsiţi de ANI în conflict de interese în materie administrativă, au declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că vor contesta decizia în instanţă.

Preşedintele SRR şi fostul ocupant al funcţiei, găsiţi în conflict de interese. Miculescu şi Andras vor contesta în instanţă decizia ANI


TRANSFORMARE. Vineri, 19 septembrie, RFI România organizează pentru a cincea oară consecutiv în Capitală evenimentul PARK(ing) Day, un manifest pentru un oraş mai verde, scrie HotNews.ro. Strada Lipscani din Bucureşti - zona din spatele Băncii Naţionale a României - va fi acoperită, preţ de câteva ore, cu 300 de metri pătraţi de gazon viu şi redată celor care îşi doresc un oraş mai verde. RFI România a înscris Bucureştiul, încă din anul 2009, pe harta mondială a PARK(ing) Day, alături de oraşe precum Paris, Berlin, San Francisco, Munchen, Washington, Chicago, Bratislava, Lyon, Melbourne sau Singapore.
Timp de o zi, RFI Romania transforma strada Lipscani intr-un parc


COMPLOT. Conducerea şi consiliul de supraveghere al operatorului de televiziune pay TV german Sky Deutschland - în care magnatul Rupert Murdoch deţine 57% - a recomandat acţionarilor săi să nu îşi vândă acţiunile către compania de telecomunicaţii britanică BSkyB, în care Murdoch deţine 39%, scrie Mediafax.
Sky Deutschland ar putea împiedica planul lui Murdoch de a crea un gigant pe piaţa pay TV europeană

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus