Skip to main content

Academia Caţavencu revine la tarabe după trei luni de absenţă

 
Ac 26 pag 1 bis
Ac 26 pag 1 bis

Ac 26 pag 1 bis

Academia Caţavencu va reapărea pe piaţă după aproape trei luni de absenţă, cu o nouă echipă editorială. Revista va apărea începând de luni, 15 septembrie, la două săptămâni, va avea 32 de pagini şi va fi distribuită la preţul de 8 lei.

Redacţia este formată din Eugen Cişmaşu, redactor-şef, Gabriel Tudor,  redactor-şef adjunct, şi redactorii Victor Eugen Lungu (Sare'n Ochi), Eugen Ciortan, Marius Gheorghiu (de la trupa de stand-up Spitalul 9), Mădălina Cristea, Radu Dumitran, Viorel Agheană, Iulian Lalu şi Costel Pătrăşcan.

Revista de satiră deţinută de Medien Holding  a intrat în vacanţă în această vară după ce aproape toată redacţia şi-a încetat activitatea, pe 19 iunie, pentru că nu şi-au primit salariile (detalii AICI).
„Redacţia Academiei Caţavencu nu este dispusă să scrie gratis, la comanda administratorului de trust, cu acordul portarului şi cu supervizarea femeii de serviciu”, spuneu jurnaliştii la momentul respectiv într-o poziţie trimisă Paginademedia.ro, 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • offthe record offthe record
    :))
  • Mm Mm
    2-3 luni cat tine campania,apoi il ingroapa de tot.Oricum nu mai are legatura cu fosta Academie demult,a dat cineva (nu se stie cine) candva 800 000 de euro pe brand si cam atat.Eu zic ca nu "si-a scos banii",nu banii efectiv ci pentru ce a fost cumparat: propaganda.
  • Victor Victor
    8 lei este enorm daca apare tot fara umor.
  • Adrian C Adrian C
    8 lei este enorm daca apare fara niciun supliment.

Trimite un comentariu

sus