Skip to main content

Andrei Gheorghe revine la Pro FM. El va realiza matinalul la postul de radio

 
Andrei Gheorghe (2)
Andrei Gheorghe (2)

Andrei Gheorghe (2)

Publicitate

Andrei Gheorghe revine în difuzoare. Andrei Gheorghe va fi din nou la Pro FM, din 15 septembrie, între orele 6:30 şi 10:00, anunţă postul de radio.

„Revin la postul care m-a consacrat, mă simt ca şi cum m-aş întoarce acasă după o lungă călătorie. Şi unde e cel mai plăcut loc, dacă nu acasă? Consider că fără radio, ar fi prea linişte în lume. Pentru mine radioul este modalitatea de a interacţiona cel mai uşor cu o masă cât mai mare de oameni, având în vedere că radioul este omniprezent în viaţa cotidiană”, a declarat Andrei Gheorghe.

Andrei Gheorghe a debutat în cadrul postului ProFM în 1996 cu talk show-ul Midnight Killer, producţie care a stabilit un record la nivel naţional: o emisie live de 24 de ore. Anul următor, mai exact pe data de 12 august 1997 a fost lansată emisiunea 13-14 cu Andrei, primul şi cel mai longeviv talk show din rândul posturilor de radio comerciale.

Greeg şi Onuc rămân în echipa ProFM, Greeg făcând parte din echipa emisiunii matinale, iar Onuc rămâne gazda emisiunii de weekend Top 30 Airplay.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Htc Htc
    Well sunt destul de rezervat uitandu-ma la reactia celor de mai sus. AG a fost candva un controversat om de radio si apoi tv. In Cta era mai aplaudat decat in Buc unde prin felul lui de a modera isi impartea publicul in adulatori si aruncatori de rosii. Rezerva mea este legat de ce poate aduce acest personaj candva iconic pentru profm (pe cand era generatia pro cu star station) acum in 2014 cand poti asculta radiouri straine pe net. Cam cat de fresh si atragator mai poate fi o "legenda" dupa atatia ani de lipsa? Si asta la matinal unde trebuie sa te tezesti la 5. Eu ii urez succes pentru ca l-am ascultat acum mult timp cu Midnight killer dar nu cred ca vremurile acelea se pot intoarce. Ca omul se poate reinventa.Buna seara natiune ;-)
  • oana oana
    Mie imi place matinalul Europa FM. Mai ales acum de cand nu se mai hlizeste Monica Anghel. Cred ca e singura emisiune fara gunoaie.
  • Howard Howard
    Daca trebuie sa le cauti, iti dai seama ce bune sunt.
  • celia celia
    Matinalul de la Kiss era in picaj cu Huidu. Nu se putea asculta ca se balbaia saracu. Acu nu mai au matinal deloc. AG e bun.
  • unu41 unu41
    @Celia. Sondajele apar sapt viitoare . De cativa ani tot aud asta cu kissfm e in picaj si de cativa ani reusesc sa fie in top( 1 sau 2 pe urban sau Bucuresti ) . Matinalul lor cu Gainusa era in picaj ,dar in picaj sint si cei de la 21 daca e sa ne luam dupa cifrele din ultimii ani . sau picaj inseamna altceva si nu stiu eu ?
    AG a mai avut incercari acum cativa ani si la radio21 ca tot am zis de el. Fara succes.Sper ca la profm sa ii iasa . Baiatul meu m-a intrebat ieri cine e AG ;) Are 18 ani .
  • DUMITRESCU DUMITRESCU
    Eu ascult dimineata "Uzina de dume" la Radio Impuls, la Bucuresti pe 88 Fm. Imi convine :) Gheorghe ? Oare cat rezista el de dimineata doar cu cafea ?:)
  • VOICI VOICI
    Mai Howard, esti tu ignorant. Vezi ca mai sunt emisiuni de dimineata interesante. Cauta si vei gasi.
  • wizman wizman
    Ma bucur, nu mai ascultam demult proFM din cauza unor voci hlizite. Apropos de muzica caci doar vorbe la radio e monoton.Nu ca as avea partis-pris-uri fiindca traiesc in Franta dar Stromae e chiar ok sa fie difuzat cu al sau Formidable sau discul Racines carrés.Tot timpul americani si britanici e cam mult; ne alienam.Cat am stat in Ro francezi am auzit doar Joe Dassin, Aznavour si un arab Khaled care fredoneaza degeaba in franceza.
  • Celia Celia
    Sunt cei de la Sector 7. Slabuti. kiss e in picaj de cand s-a vandut.
  • Howard Howard
    De atatia ani sunt doar cativa realizatori de radiomatinal, aceeasi mereu: Dobrovolski, Craioveanu, Gainuse, Buzdu si Morar, Gheorghe. Putine radiouri dar si mai putini oameni de radio.
  • alina nicolae alina nicolae
    AG era bun. Intre timp a abuzat de el. Asa cum l-am vazut in ultima vreme inca abuzeaza. Alcool (zice in aparitia lui de anul asta la ProFM ca s-a trezit dupa o noapte de pileala) si tutun. Pariul nu e pe ce loc va fi cu programul de la Pro FM ci cat timp va reusi sa fie treaz dimineata la 6.

    Altfel nimeni nu se intreaba ce se intampla dimineata la Kiss. Ceea ce poate insemna ca pe nimeni nu intereseaza. Asta e rau pentru Kiss. Asa cum e rau ca AG a luat deja fata programului de dimineata care se pregateste totusi la Kiss. Pe paginile de facebook ale celor de la Kiss in ultimele zile apare frecvent asta: http://youtu.be/ngxgGpGqZ9s
  • Dragos Dragos
    Andrei Gheorghe a debutat de fapt cu mult timp inainte, la Radio Sky in Constanta si a devenit consacrat la Pro FM. Cam asa trebuia sa sune corect textul. In rest, e OK.
  • eu eu
    Bravo Andrei! Mă bucură enorm vestea revenirii tale la profm. Salutările mele pentru tine
  • boro boro
    Mutarea anului in fm-ul românesc. Mult succes!
  • steven steven
    sper sa nu mai fie vorbaria fara limite de acum si sa fie ceva mai alert decat este in prezent,pentru ca sunt tare plictisitori cei din prezent(am dat din intamplare pe profm zilele trecute si n-am putut sta mai mult de 3 minute)!

Trimite un comentariu

sus