Skip to main content

Badea, atac la Tolontan. Tolontan: Jignirea noastră și, în general, a ziariștilor e poate singurul loc unde Mircea Badea și Traian Băsescu stau la aceeași coadă

 
Badea, atac la Tolontan. Tolontan: Jignirea noastră și, în general, a ziariștilor e poate singurul loc unde Mircea Badea și Traian Băsescu stau la aceeași coadă
tolontan

tolontan

Publicitate

Mircea Badea l-a atacat dur pe jurnalistul Cătălin Tolontan, în emisiunea În gura presei pe care o realizează la Antena 3.

„Eu nu m-am hotărât multă vreme dacă Tolontan e ticălos sau prost. O să revin, cred, într-un viitor cu rezultatul final chiar dacă se va obține la loviturile de departajare. Zi mă, Tolontan, zi mă cum e cu DNA, cum e el independent și face el anchete. Zi, că erai foarte tare cu asta”, a spus Badea despre Tolontan.

Afirmațiile vin în contextul în care procurorul Mariana Alexandru, care a instrumentat cazul Gala Bute (pornit de la o anchetă a Gazetei Sporturilor), s-a pensionat în mod neașteptat. Badea: „Deci domnul Tolontan a spus că sunt atât de independenți ăștia de la DNA încât o să vedeți că o să se lege și de doamna Udrea. Ce s-a întâmplat de fapt? Păi Mariana Alexandru, șef în DNA, făcută KO în Gala Bute.”

De cealaltă parte Cătălin Tolontan îi dă un răspuns lui Badea: „Jignirea noastră și, în general, a ziariștilor e poate singurul loc unde Mircea Badea și Traian Băsescu stau la aceeași coadă. (...) Vom urmări pînă la capăt Gala Bute cu ideea că nimeni nu e mai presus de lege. ”

Badea despre Tolontan: 

 • „În curând simt că începe vânătoarea împotriva sistemului băsist ticăloșit. Mă voi angaja cu toate resursele mele în această vânătoare. Bun! E un fel de formă de viață denumită sugestiv Tolontan, tot pe aici, prin trustul Intact. Domnul Tolontan este un suporter manifest al lui Traian Băsescu și a îmbrăcat haina de propagandist băsist. Singurele momente în care s-a despărțit de băseală a fost cele în care a aberat în Gala Bute. Se vede că e propagandist când acreditează ideea falsă că instituțiile justiției sunt independente și nu sunt dictate de comanda jegoasă a lui Traian Băsescu. Asta face Tolontan! Deci domnul Tolontan a spus că sunt atât de independenți ăștia de la DNA încât o să vedeți că o să se lege și de doamna Udrea. Ce s-a întâmplat de fapt? Păi Mariana Alexandru, șef în DNA, făcută KO în Gala Bute”
 • „Eu nu m-am hotărât multă vreme dacă Tolontan e ticălos sau prost. O să revin, cred, într-un viitor cu rezultatul final chiar dacă se va obține la loviturile de departajare. Zi mă, Tolontan, zi mă cum e cu DNA, cum e el independent și face el anchete. Zi, că erai foarte tare cu asta”

Răspunsul lui Tolontan: 

„Jignirea noastră și, în general, a ziariștilor e poate singurul loc unde Mircea Badea și Traian Băsescu stau la aceeași coadă. Dar n-am răspuns niciodată la insultă cu insultă. Înțeleg ce spune Mircea Badea, dar nu sînt de acord cu el. În acest moment, nu știm de ce s-a pensionat Mariana Alexandru. Avem doar fragmente de informații. Sigur că, pentru noi, prinși între cei care ne vor discreditați și cei care ne fac ticăloși, deși ei înșiși sînt ireconciliabili, ar fi convenabil să spunem că pensionarea procuroarei e dovada că toți cei care merg prea adînc în cazul Galei Bute o pățesc. Mai bine vii cu o poveste, decît să cauți adevărul, știm și asta, pentru că toți avem pornirea umană de a ne confirma convingerile, mai degrabă decît să fim contraziși de fapte. Dar nu o să facem așa! Nu vom rămîne la scenarii, ci vom lămuri publicul cu ce se întîmplă în acest dosar. Și cred cu putere că vom reuși să găsim informațiile, pentru că mereu am făcut cumva și le-am găsit. Vom urmări pînă la capăt Gala Bute cu ideea că nimeni nu e mai presus de lege. Jobul nostru ca ziariști e să găsim faptele și faptele vor vorbi apoi pentru ele”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Badea e supărat că lui Tolontan, verticalitatea morală NU-I permite să ridice osanale odiosului, chiar dacă teoretic e (foarte bine) plătit de acesta, în timp ce el, cel mai sârguincios osanist, e plătit (cel mai ieftin!) mult sub "prietenul" său. Asta-i diferenţa! Cardul lui Tolontan stă în portofel în timp ce Badea umblă cu portmoneul în buzunar! Noroc că are pantalonii strâmţi şi nu-i zăngăne în emisie când dă nervos din picior!
 • Felicitari domnule Tolontan!
  Raspunsul la adresa lui Mircea Badea este unul de manual de relatii publice. Tinerii studenti sau practicanti de comunicare, PR si/sau jurnalism ar trebui sa il studieze atent, ca sa inteleaga cum se construieste un raspuns public.
  Jos palaria!
 • Il durea'n spagat pe badea de tontolan si ar fi continuat sa fie asa daca omu' cu masuta nu afla din presa ce salar' a incasat marele jurnalist si manager. Iar de atunci, gura nu-I mai tace, iarba nu-i mai place. Sa vedem ce are de zis noua piarista intact despre acest conflict intern.
 • Badea e un tip grobian, e adevarat, iar infundarea in puscarie a mentorului lui l-a turbat pur si simplu. Daca ar mai avea putina judecata si-ar da seama ca Udrea e facuta KO de alegatori, in ciuda sustinerii pe fata a presedintelui. Eu cred ca ar trebui sa jubileze seara de seara pe seama scorului infim din sondaje, decat sa se arunce aiurea in razboaie.
  In alta ordine de idei, Tolo - Chapeau!
 • tare ar fi ca "formele astea de viata" sa reuseasca sa duca la final Gala Bute. Atunci sa vezi circ!
 • Mircea Badea, este ereditar un individ conflictual. Conflictele , aroganta, mandria, laudarosenia, minciuna, exagerarea, sunt doar cateva din "atributele" celui ce se considera peste toate cele de mai sus a fi... "buricul pamantului". Salut eleganta cu care ii raspunde Catalin Tolontan, un om cerebral, asezat, demn, vertical. Oricum, Badea este din ce in ce mai tafnos de cand a infundat puscaria cel ce il finanteaza ca sa debiteze seara de seara tot veninul asupra tuturor acelora care nu ii impartasesc convingerile. Sa prevesteasca oare ceva neplacut pentru el toata aceasta nervozitate si ura ? Cu siguranta ca da.Vom vedea nu peste multa vreme...
 • Si totusi, "Draga Tolo",mai crezi ca DNA e independent si face treaba in dosarul ala?Citez din aprilie 2014: "Udrea la DNA. Udrea in fata instantei", scrie Gazeta Sporturilor.Hahaha.
 • lasand la o parte insultele fara de care badea pare ca are mari probleme in a se exprima coerent, totusi spagatistul are ceva dreptate sa fie revoltat. adica vezi in mod clar ca nimeni nu se atinge de un candidat la presedintie sprijinit de basescu, desi dovezile de coruptie sunt de netegaduit si tu insisti ca un propagandist fara rusine sa spui ca DNA este monument de independenta. Nu este. lucreaza mai bine acum ? da, fara indoiala, dar tot nu se atinge de oamenii sistemului gen udrea, videanu, cocos etc.
 • Chiar politicos raspunsul lui Tolontan dupa ce Badea a spus despre el caa fost agentul lui Basescu...Eu cred ca Badea nu poate trai fara conflicte, scandaluri si (noi) dusmani...Daca nu derapeaza sau nu delireaza nu este el...si pacat ca sunt atiti de multi prosti care isi pierd noptile, de dragul lui...

Trimite un comentariu