Skip to main content

GALERIE FOTO. Care sunt cele 12 perechi care "Dansează printre stele" la Antena 1

 
Danseaza printre stele
Danseaza printre stele

danseaza printre steleCele 12 perechi, formate din vedete şi dansatori profesionişti, intră în competiţia „Dansează printre stele”, un nou show care debutează la Antena 1 duminică, 5 octombrie, de la 20:30.

Publicitate

Potrivit unui comunicat de presă al Antenei 1, noua emisiune va pune mult accent pe partea de reality. Astfel, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări pas cu pas cum evoluează relaţiile dintre concurenţi atunci când nu se află pe ringul de dans, felul în care decurg antrenamentele şi alte detalii care rămân, de obicei, în culisele emisiunii, potrivit comunicatului.

Reamintim că show-ul, numit iniţial Dansează printre vise, şi-a schimbat recent numele în Dansează printre stele, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Cele 12 perechi de dansatori

Alina Eremia şi Iuri Ribac, Alina Puşcaş şi Bogdan Boantă, Cosmina Păsărin şi Bruce, Diana Munteanu Niculescu şi Ştefan Ciubotaru, Raluka şi Lilian Cărăuş, Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge, Cosmin Seleşi şi Maria Popescu, Mihai Ristea şi Luiza Comşa, Muneer şi Stela Domniţanu, Nicolai Tand şi Elena Andreianu, Speak şi Cocuţa şi Vladimir Drăghia şi Elena Voscoboinic sunt cele 12 perechi care vor evolua la „Dansează printre stele”.

_MG_2102
Cosmin Seleşi şi Maria Popescu

_MG_2015
Alina Puşcaş şi Bogdan Boantă

_MG_1815
Diana Munteanu Niculescu şi Ştefan Ciubotaru

_MG_1716
Alina Eremia şi Iuri Ribac

_MG_1551
Raluka şi Lilian Cărăuş

_MG_1494
Speak şi Cocuţa

_MG_1422
Muneer şi Stela Domniţanu

_MG_1358
Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge

_MG_1278
Nicolai Tand şi Elena Andreianu

_MG_1212
Vladimir Drăghia şi Elena Voscoboinic

_MG_1104
Mihai Ristea şi Luiza Comşa

_MG_0978

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bluemoon1234 bluemoon1234
    Da,toti prostevistii se vor uita la "blocbustere" difuzate a 15 oara,ca sunt 4K filmate si frumoase cu culori vii etc.Penibil.Ce de ipocriti.
  • Basarica Basarica
    Asat nu e Dansez pentru tine ?????
  • geo geo
    Speak și Cocuța...Adica nu i s-a gasit o partenera lui Speak - cita vreme Pestrita este in curtea Kanal D - si ce au zis...sa il cuplam cu o dansatoare profesionista matura...un milf...poate iese ceva...macar de-o fasole bleaga...
  • dragos dragos
    Situatia din punct de vedere al audientei ar putea fi echilibrata, insa imaginea proasta a Antenei ar putea sa plaseze show-ul sub blockbusterul programat duminica de ProTV. Sunt convins ca show-ul va fi bun, dar, asa cum am mai spus, Antena 1 inca nu a investit suficient in imagine. Degeaba ai trecut la 16:9, daca nu ai trecut si la filmare HD, ca sa nu mai spun de transmisie HD.
  • Maria Maria
    Selesi si Puscas, wow ce noutate. Nimic nou,Sandra Izbasa e o surpriza, insa nu ma convinge, au tapat-o de nici n-am recunoscut-o. Dezamagitoare echipa, clar nu voi urmari decat putin, la inceput, de curiozitate.
  • alex alex
    Culorile aurii sunt cadou de la pozarul profesionist care a facut praf balansul de alb. Sau o fi vreun academician de-al lui Stoiceasca, absolvent al cursului de fotojurnalism tinut de un pozar de moda.
  • Dan Dan
    btw, grafica si pozele concurentilor au aerul antenei, mult slipici obositor, culori aurii obositoare si briz brizuri manelistice... trist
  • Dan Dan
    dupa ce Mona Segall i-a pus pile lui Muneer la Vocea Romaniei, acum il baga fara probleme in noile productii Antena 1. Intai la Serviti va rog, acum la Dansez pentru tine. Pardon, Poftiti pe la noi si Danseaza printre vise. Ce a cantat omul asta? Ca mie nu-mi spune nimic numele lui in afara de "protejatu lu segall"
  • vlad vlad
    Duminica lumea se uita la un film, iar cum Pro-ul difueaza blockbustere cred ca sim cum va arata audienta. Antena fail continua.
  • Rosu Adrian Rosu Adrian
    Aiurea, nu stiu de ce am senzatia ca au fost pusi toti concurentii la gramada, pe niciun criteriu nimic ... pai unii dintre ei sunt dansatori profesionisti, altii deloc.Plus ca, deja i-am vazut o data la PRO TV pe majoritatea.Daca pica pe aceeasi zi cu o productie a PRO TV-ului o sa isi ia bataie frumoasa.
  • boro boro
    Cred că va fi singura producție de succes pentru A1. În rest, vor lua bătaie de la PRO TV.

Trimite un comentariu

sus