Skip to main content

Cosmote lansează un serviciu mobil pentru divertisment, bazat pe abonamente săptămânale

 
Cosmote Club
Cosmote Club

Cosmote ClubCosmote România lansează Cosmote CLUB, un serviciu mobil creat pentru a oferi diferite tipuri de conţinut uşor de accesat, bazat pe abonamente săptămânale.

Publicitate

Cosmote CLUB oferă patru tipuri de conţinut diferite: Jocuri, Horoscop, Ştiri şi Ştiri Sportive, fiecare disponibil la un preţ de 0,99 Euro/săptămână (TVA inclus) pentru abonaţi sau 0,80 Euro credit/săptămână pentru utilizatorii de cartelă preplătită, clienţii primind acces gratuit 7 zile pentru fiecare primă activare a oricărui serviciu.

„Aducem un serviciu de divertisment mobil care este perfect pentru diferite tipuri de clienţi, de la fani ai jocurilor până la iubitori ai sportului sau oameni care au nevoie de principalele ştiri generale ale zilei”, a declarat Gabriel Ioniţă, Director Managementul Produsului România, Romtelecom şi Cosmote România.

Clienţii Cosmote care aleg serviciul Jocuri se pot bucura de diverse modalităţi de a-şi petrece timpul în cadrul aplicaţiei Cosmote CLUB (disponibilă în Play Store) sau prin SMS. Clienţii care aleg serviciul Horoscop vor primi zilnic prin SMS predicţii pentru zodia aleasă, în timp ce abonaţii la secţiunea Ştiri sau Ştiri Sportive vor primi 1-2 SMS-uri zilnice cu cele mai importante titluri ale zilei pentru fiecare dintre cele două servicii.

În plus, clienţii care utilizează Cosmote CLUB vor primi 1 voucher/săptămână pentru fiecare serviciu pe care l-au activat. Abonaţii la serviciul Jocuri vor avea posibilitatea să primească vouchere suplimentare pentru activitatea lor în cadrul serviciului, astfel: în funcţie de numărul de puncte acumulat în cadrul jocurilor timp de o săptămână, fiecare abonat activ va fi inclus în clasamentul general saptămânal al jucătorilor. Locul pe care se va situa îi va aduce acestuia un anumit număr de vouchere.

Voucherele acumulate din abonamente şi primite în cadrul serviciului Jocuri vor putea fi utilizate în orice moment pentru a solicita diferite produse, precum telefoane şi accesorii pentru dispozitive mobile, accesând pagina Cosmote CLUB sau aplicaţia mobilă Cosmote CLUB.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Katz Katz
    Si cu Telekom Romania cum ramane? Ca mai au mai putin de 2 saptamani pana la lansare...

Trimite un comentariu

sus