Skip to main content

Deutsche Telekom a activat site-ul telekom.ro şi adresele de e-mail ale echipei de comunicare Romtelecom şi Cosmote s-au schimbat

 
Telekom
Telekom

Foto: Cotidianul.ro
Foto: Cotidianul.ro

Publicitate

Deutsche Telekom, care deţine numele de domeniu telekom.ro încă din anul 2001, a activat recent site-ul www.telekom.ro, care trimite acum către pagina special creată pentru evenimentul de sâmbătă, 13 septembrie, care va marca trecerea Romtelecom şi Cosmote la un nou brand - Telekom Romania, scrie HotNews.ro.

In plus, adresele de e-mail ale reprezentantilor directiei de comunicare Romtelecom si Cosmote se termina acum in @telekom.ro fata de @romtelecom.ro sau @cosmote.ro.

Oficialii Romtelecom si Cosmote pentru HotNews.ro:

  • "Va confirmam faptul ca www.telekom.ro este adresa la care va fi disponibil site-ul pentru companiile ce vor comunica sub brand-ul Telekom Romania. Site-ul va fi online incepand din seara zilei de 13 septembrie 2014, iar adresele anterioare www.romtelecom.ro si www.cosmote.ro vor fi redirectionate spre noul domeniu.
  • In ceea ce priveste paginile de Facebook, cele doua pagini existente ale Cosmote Romania si Romtelecom vor fi unite sub o singura pagina, sub denumirea Telekom Romania. Conform rigorilor Facebook, pentru ca doua pagini sa devina una singura, acestea trebuie sa aiba denumiri similare si sa aiba continut sincronizat. Din acest motiv, pagina Cosmote Romania a fost redenumita Telekom Romania, iar Romtelecom -Telekom Ro, urmand ca in cel mai scurt timp sa se realizeze trecerea la o noua pagina, cu denumirea Telekom Romania".

Incepand cu jumatatea lunii septembrie, Romtelecom si Cosmote Romania vor comunica sub acelasi brand: Telekom Romania, in timp ce denumirile legale vor fi Telekom Romania Communications SA (in loc de Romtelecom SA), respectiv Telekom Romania Mobile Communications SA (in loc de Cosmote Romanian Mobile Telecommunications SA).

Cele doua companii au demarat un proces costisitor de rebranding. In aceasta saptamana, bulevardul Magheru din Bucuresti a fost impodobit cu peste 700 de cuburi de culoarea magenta pe care este inscris brandul "T" al grupului german Deutsche Telekom, pentru a marca trecerea Romtelecom si Cosmote la noul brand sub care vor opera din aceasta luna pe piata locala, respectiv Telekom Romania.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • estera hada estera hada
    Va multumesc!
  • estera hada estera hada
    in tara nu am pe nimeni care mi-ar putea reincarca
  • estera hada estera hada
    mi-as dori din suflet cei 4 euro inapoi,dar nu cred ca e posibil
  • estera hada estera hada
    sunt plecata din tara si nu doresc optiunea,nu am activat-o de 2 luni
    ,,iar aseara mi-am incarcat cu 5 euro si mi-au fost retrasi 4 pt optiune
    doresc sa-mi fie dezactivata urgent
  • SIMUT IOAN-IONEL SIMUT IOAN-IONEL
    cum intru in vechia mea adresa de email si cum o pot schimba...????????
  • Alex Alex
    S-au schimbat adresele tuturor angajatilor, nu doar ale echipei de comunicare. Daca voi lucrati cu ei si vi s-a atras atentia ca noile adrese pe care puteti tine legatura sunt cu @telekom.ro, nu inseamna ca la ceilalti au ramas cu @cosmote sau cu @romtelecom.
  • Ungureanu Ungureanu
    Categoric ar trebui sa imbunatateasca si calitatea serviciilor daca tot se rebranduiesc,ca sunt la pamant cu telefonia mobila!
  • ștefan ștefan
    Geo ai uitat de acei operatori dela call center care îți răspund cu multă scîrbă.
  • geo geo
    Asteptam cu interes, si noile tarife...ptr ca mi se pare o aberatie sa conditionezi internetul de telefon...si sa ai niste tarife la televiziunea pe satelit de iti sta mintea in loc...30 lei - 62 canale, 41 lei - 79 canale si 58 lei - 105 canale...mai platesti si decodorul...muult...scump, mi se pare...

Trimite un comentariu

sus