Skip to main content

Emisiunea Iulianei Tudor începe vineri, la bătaie cu X Factor şi Vocea României. Vaya con Dios vine la prima ediţie O dată-n viaţă

 
Iuliana Tudor
Iuliana Tudor

Iuliana Tudor Prima ediţie "O dată-n viaţă" din acest sezon debutează la concurenţă cu două show-uri de mare audienţă, Vocea României şi X Factor.

Publicitate

Noul sezon mai marchează o premieră, Vaya con Dios, o vedetă internaţională, va fi prezentă în emisiunea fanion a Televiziunii Române.

Emisiunea prezentată de Iuliana Tudor se difuzează în direct vineri, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

"Telespectatorii vor avea ocazia, pe 3 octombrie, de a o vedea pe frumoasa solistă belgiană Dani Klein jucând şi simţind româneşte, pe ritmurile muzicii noastre populare, dar şi cântând live unul dintre şlagărele propriului repertoriu, pe scena O dată-n viaţă, acompaniată de inconfundabila Orchestră a Lăutarilor din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros", se arată într-un comunicat de presă al TVR.

"O dată-n viaţă" se bate cu X Factor şi Vocea României

  • Pro TV difuzează vineri seara talent show-ul Vocea României (20.30 - 22.30)
  • Antena 1 are în grilă emisiunea X Factor (20.30 - 23.15)
  • Kanal D va difuza, la concurenţă cu "O dată-n viaţă", serialul turcesc Suleyman Magnificul (20.00 - 22.15)
  • Prima TV are în program filmul de acţiune "Sărutul dragonului" (20.30 - 22.30)

Despre formatul "O dată-n viaţă"

Un program gândit de îndrăgitul om de televiziune Titus Munteanu, O dată-n viaţă păstrează, şi în acest sezon, reţeta consacrată: cei mai iubiţi interpreţi de folclor fac duete remarcabile cu vedete de calibru din cele mai diverse domenii.

Orchestra „Lăutarii” din Chişinău, sub bagheta dirijorului Nicolae Botgros, asigură acompaniamentul emisiunii, iar personajele Floarea şi Gheorghe - actorii Maria Buză şi Marius Rizea – vor avea momentele lor de umor.

Emisiunea păstrează componenta socială, în fiecare ediţie fiind prezentate cazuri ce au nevoie de solidaritatea telespectatorilor şi care constituie, de fapt, miza pentru care vedetele acceptă provocarea Iulianei Tudor.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • boro boro
    De ce nu este difuzată sâmbăta emisiunea??
  • Colonelu de sub acoperis Colonelu de sub acoperis
    Pentru publicul TVR... 78 -100 + ani... e super OK emisiunea.
  • lucian lucian
    "Noul sezon mai marchează o premieră, Vaya con Dios, o vedetă internaţională,...." Rectificati, va rog!
    Este vorba de un grup international (formatie internationala) numit (a) Vaya Con Dios. Interpreta grupului se numeste Dani Klein.
  • Mihai Mihai
    Singura emisiune care chiar merita sa fie pe Tvr pacat ca se bate cu formatele internationale pe care nu le poate invinge in audiente. Apropo de audiente ce audiente a avut aseara Iadul Bucatarilor?

Trimite un comentariu

sus