Skip to main content

Happy Channel, televiziunea Ruxandrei Ion, a primit licenţă de la CNA

 
Ruxandra Ion
Ruxandra Ion

Ruxandra Ion

Happy Channel, televiziunea cunoscutei producătoare Ruxandra Ion, a primit astăzi două licenţe audiovizuale, una prin satelit şi una prin reţele de comunicaţii electronice.

Ruxandra Ion a declarat, pentru Paginademedia.ro, că îşi propune să lanseze noul post între 1 decembrie 2014 şi 1 ianuarie 2015.

Compania care a solicitat licenţele TV pentru Happy Channel se numeşte S.C. Act Smart Television SRL Bucureşti şi este deţinută în exclusivitate de Ruxandra Ion.

Investiţia în noul post de televiziune se ridică la valoare de peste 450.000 de euro (100.000 investiţii în echipamente şi 352.000 de euro investiţii în programe). Aceste investiţii fac parte dintr-un plan pentru perioada 2014 - 2019.

Potrivit proiectului depus la CNA, televiziunea Ruxandrei Ion are deja acorduri de principiu cu UPC România şi Orange TV.

"Ne dorim să fie un canal dedicat familiei, fără niciun minut de tabloid, fără vedete de carton. Nu îmi propun nicio secundă de tabloid, primul program pe care mi-l doresc este unul despre lumea murdară din spatele tabloidului, cum se creează vedetele de carton", Ruxandra Ion.

Bianca Popescu, director de programe al Happy Channel Bucureşti:

"Grila noastră, spunem noi, este inovatoare pentru că oferă o alternativă de vizionare a aceluiaşi program în diverse zile, la diverse ore.

Vom lansa şi un nou serialul romanesc, la care se lucrează în prezent, şi care se numeşte "Măsti de catifea". Serialul are la bază povestea unei fete de 18 ani care vine din Moldova şi intră într-o familie care o să-i schimbe viziunea despre lume, o lume mult mai egoistă.

Vom intra in lumea din spatele tabloidelor, cum se fac stirile care majoritatea nu sunt adevărate. Va fi o producţtie cu mari actori, Marian Râlea, Carmen Tănase, Adela Popescu."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iozefina iozefina
    happy a fost suspendat pt ca nu au bani
  • Denisa Denisa
    Cand incepe Lala Band -Forever ??
  • iozefina iozefina
    sper sa sa fie happpy chnnel in grila de programe rds sau pe upc digital tv
  • pafarist pafarist
    asta conteaza la o televiziune, echipamente si programe. si au utiat sedii, termopane si carpete. sau alea ezista deja...
    da investitii in oameni cit? zero virgula opspe? sau vin toti absolventii impresariati la munca?
  • Mircea PELEA Mircea PELEA
    Sa dea Domnul sa fie o televiziune serioasa alta decat cele ce sunt pe "piata" acum si, tot mai multi telespectatori sa renunte sa mai vizioneze murdariile si ineptiile difuzate de Antene si sa devina telespectatori fideli al acestui post. Asadar, urez mult succes doamnei Ruxandra ION in tot acest demers.
    prof. Mircea PELEA-jurist, ex-jurnalist.
  • Justitiarul Justitiarul
    E clar, Adrian Sarbu a luat, intr-o singura zi, prin 2 interpusi, doua licente nationale, una de stiri si una generalista. Ponta stie?
  • ana ana
    Eu cred ca e o eroare la cifra de afacere - si cu un zero in coada pe mai mult ani si tinand cont cat se duce pe darile la stat, ma intreb cat castiga actorii/prezentatorii si cat ii ramane Doamnei profitul ca doar era obisnuita cu bani grei de la PRO. Chestia aia cu "vedete de carton" e mai mult decat comica: pai cine dadea deoparte actritele cu scoala si atribuia roluri in telenovele la toate ...zau, penibila afirmatia. Si mai pun pariu ca rolurile principale in telenovela vor fi ocupate de Cristina si Vlad.
  • Q Q
    Ce productii face ea cu 350.000E??? ca sa nu mai spun ca vad ca nu sunt puse si costurile de sustinere timp de x luni ale echipamentelor, sediului, salariilor etc....
  • geo geo
    Daca se va vedea pe UPC România și Orange TV audienta ii este asigurata...va fi mai mare decit cea a LookTvului, la egalitate cu Nasul TV si sub posturile de desene animate. Multe succesuri, va doresc!

Trimite un comentariu

sus