Skip to main content

Ilie Năstase şi Mădălin Voicu, sesizare în cazul Robert Turcescu

 
ilie_nastase2_realitatea
ilie_nastase2_realitatea

ilie_nastase2_realitatea

Publicitate

Senatorul PC Ilie Năstase şi deputatul PSD Mădălin Voicu au depus, vineri, la Parchetul ICCJ o sesizare în cazul lui Robert Turcescu, după ce acesta a dezvăluit că a fost ofiţer acoperit, ei cerând să se confirme sau infirme, de către instituţie, această situaţie. scrie Mediafax.

Mădălin Voicu a spus că nu au depus o plângere penală la Parchet, ci o sesizare, o cerere prin care vor ca instituţia să lămurească această problemă.

"Problema pe care am încercat să o lămurim era să avem certitudinea că, indiferent de persoană, lucrurile astea nu lezează siguranţa statului", a mai spus deputatul.

„Robert Turcescu e un gen de mascarici care isi doreste foarte tare sa fie ajutorul unor oameni care au probleme psihice", a mai afirmat Ilie Năstase, citat de HotNews.ro.

„Nu e o gluma, nu e un moment de a ne baga in seama, sa fim vazuti pe televizoare, ci este o cauza pentru care noi militam, ca buni romani mai ales", şi-a motivat gestul Ilie Nastase.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    pic si poc, lolek si bolek, balanel si miaunel! si pun mana in foc ca, lansat fiind de clubul steaua, si nastase poseda una pereche trese de colonel daca nu de general in retragere. :) de fapt, le e teama sa nu fie deconspirati ei, de "siguranta lezata a statului" li se falfaie. :) ca statul roman e de multisor lezat grav, e in coma. :(
  • prapastiosu prapastiosu
    Revolutia poate sa inceapa cu prezenta voastra la vot! Si nu in strada ca in '89!
    Nu trebuie sa moara nimeni pentru a ne asigura o schimbare!
    Vestea ca am ajuns la cea mai mica rata de natalitate de dupa cel de-al doilea razboi mondial, a trecut fara prea mari valuri si asta dovedeste ce speranta mica la o viata mai buna au romanii!
    Nu-i lasati pe cei adusi cu autocarele la stadioane si la sectiile de votare sa va mai fure speranta!
    Nu va convine niciun candidat, atunci stricati votul cu mana d-voastra dar nu mai lasati pe smecherii care organizeaza alegerile sa faca cum vor ei cu voturile neexprimate! Alegeti pe oricare altul si tot e mai bine decat tovarasii din PSD!
    Nastase a raspuns la intrebarea reporterului Pro TV, daca el a fost ofiter sub acoperire cu o gluma: "Cum sa ascund niste microfoane in mingile de tenis!". Smechere, iti raspund eu cum ai lucrat sub acoperire, raportai de fiecare data la Secu' dupa ce erai invitat pe la tot felul de dineuri cu oficialitati din occident sau cand stabileai contacte cu diversi oameni cu bani sau romani din strainatate!
    Te simti confortabil acum cand sti ca dosarul tau s-a evaporat!
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Doi mascarici, cu o pagina batuta la masina, ca in secolul trecut! Apropo, altceva decit om de 70 de ani scalabaindu-se in chiloti, un chelner de bacsisuri mici care si-a batut joc de o cariera, si un "artist" pe care nu l-a vazut nimeni cu bagheta in mina, ci, vorba aia, joia la noi, simbata la ei (ca asa sunt nuntile la tigani si romani, asa a facut si el cu deputatia, ba la tigani, ba la psd) ati mai vazut ceva la ridicolii pretiosi?
  • noName noName
    Penibilii zilei.

Trimite un comentariu

sus