Skip to main content

Ioana Petric şi Alex Bogdan sunt noii Cârcotaşi

 
Ioana Petric si Alex Bogdan
Ioana Petric si Alex Bogdan

Ioana Petric si Alex BogdanIoana Petric, fosta "bebeluşă", şi Alex Bogdan, unul dintre actorii de la Mondenii, sunt noii Cârcotaşi.

Publicitate

Intrarea noilor prezentatori ai Cronicii Cârcotaşilor a fost făcută de Şerban Huidu şi Cristian Hrubaru.

După plecarea lui Mihai Găinuşă şi a lui Codruţ Kegheş, producătorului Şerban Huidu i-a revenit misiunea de a-şi completa echipa – din care face parte şi Cristian Hrubaru.

După 14 ani de la lansare, emisiunea nu va mai fi prezentată de Mihai Găinuşă, iar din echipă vor lipsi şi Codruţ Kegheş, Octavian Păscuţ şi Oana Ioniţă.

Reamintim că echipa emisiunii Cronica Cârcotaşilor a trecut printr-o scindare în această vară. Mihai Găinuşă, Codruţ Kegeş (Dezbrăcatu') şi Octavian Păscuţ (Mistreţu') au decis să plece din echipa emisiunii pentru a dezvolta un nou proiect, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi7 cristi7
    cel/cea care ai scris comentariul, se vede ca lucrezi pt emisiune, prea arata reclama, comunicat de presa scris corect gramatical!
    varza emisiunea fara Gainusa! Ioana, foarte frumoasa si simpatica, dar cand isi spune replicile parca e un copil de gradinita ce recita o poezie, nu e deloc naturala!
    varza transmisia 16:9 in 4:3! vorbiti cu cei de la PRO, de la televiziunile germane sa va spuna cum transmit ei 16:9!
  • Horia Horia
    cronica a ramas o biata imitatie a ce a fost
  • huiduma huiduma
    s-a reflectat. amin.
  • Irisa Irisa
    M-am uitat! Cronica de ieri a fost o fasaiala maxima, cu lovituri aiurea in alte statii tv…. Gluma cu “fara clanta”, reportaj cu galeti de apa expirate, s-au referit la “mizeria” de la pro…imitatii de jargo tiganesc… moaca lui Huidu de cateva ori in primplan… Am rezistat cu greu pana la capat doar de curiozitate sa prind o sclipire…. Nu ! Sper sa se reflecte in audiente nivelul.
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Le vom publica in curand.
  • andrei-constantin andrei-constantin
    ce audiente au facut carcotasii ?
  • Tony Tony
    Am urmarit emisiunea de ieri, a fost cool mai ales cand l-am vazut pe Alex. O sa fie interesanta ca Alex are placerea de a face glume si a imita personaje. :D
  • Pavel Pavel
    Am urmărit şi eu o mare parte din emisiune, Alex mi s-a părut chiar foarte ok, în schimb, Ioana se vede că nu-i obişnuită, a forţat de multe ori nota ca să pară hazlie, din păcate nu prea i-a ieşit. Deşi a rulat doar o emisiune, Ioana nu văd să facă mari progrese, nu-i chiar rolul ei de prezentator-hazliu.

    Mi-ar fi plăcut un Hrubaru, dar cred că nu a dorit să fie atât de mult în faţa camerelor.
  • Gabi Gabi
    orlando(ex R21) a fost demential in scenete.
  • Cristi Cristi
    Nu ştiu ce aberezi acolo, acceptă doar c-au fost şi oameni care au umărit acest show, nu toţi îşi trag fesul de noapte pe cap şi adorm în faţa TV-ului cu predicile pastorului Mihai. (Antena3)
  • Ovidiu Ovidiu
    daca mai apare huidu o ingroapa definitiv
  • Beatrice Beatrice
    Da, Beatrice, stim ce parere ai, ca ai scris din rasputeri si pe fb Cronicii. Cu aceleasi cuvinte de PR al emisiunii.
  • Titi Titi
    Pe pagina oficiala dupa ce se redifuzeaza duminica!
    Chiar au fost funny dar Ioana nu prea isi are locul, Cesar Oana era perfect!
  • Cristi Cristi
    Este exact aerul proaspăt de care avea nevoie Cronica! Hai să fim serioşi, în ultimul an deveniseră plictisitori, aceleaşi glume şi personaje ediţie de ediţie, plus că pe Dezbrăcatu' nu-l mai prindea atât de bine rolul ăla. Ioanei îi stă bine acolo, e o tipă tânără, smart, cu vorbele la ea. O prezenţă foarte plăcută este şi Oana Paraschiv - care sper să apară cât mai des - la fel ca şi tipa blondă din band, superbă! Şi-n plus, am observat c-a mai apărut o blondină pe post de reporteriţă, la fel de carismatică şi vioaie. Ca o părere, cred că şi Laura Belecciu ar fi trebuit să facă parte din echipă, făcea treabă bună la matinal, e păcat să rămână pe-afară.

    În rest, numai bine! Iar pentru nostalgici, am prins un promo cu Cusurugiii într-una din pauzele publicitare, care vor începe de luni. Mi se pare că-ncep să se asemene din ce în ce mai mult cu duetul Ţociu-Palade la stil şi atmosferă.
  • noName noName
    Unde se poate vedea emisiunea on-line ?

Trimite un comentariu

sus