Skip to main content

Irina Radu, atac dur la Stelian Tănase: „Omul Tănase minte zilnic, cu program fix”

 
tvr
tvr

tvr

Publicitate

Irina Radu, directorul de programe al TVR, l-a atacat dur pe şeful televiziunii publice, Stelian Tănase, într-o postare pe pagina sa de Facebook. „Omul Tănase minte zilnic, cu program fix. Ştiţi vorba aia cu hoţul strigă hoţii?”, a scris Irina Radu. Textul a fost postat după audierile de astăzi din Comisia de Cultură a Camerei Deputaţilor, la care a fost invitat Stelian Tănase.

Irina Radu, pe pagina sa de Facebook: „Asistam la un circ penibil, susţinut în faţa parlamentarilor care plătesc pentru ce au instalat ... Dar noi ce vină avem? Cum pot demonstra minciunile, oare?? Omul Tănase minte zilnic, cu program fix. Ştiţi vorba aia cu hoţul strigă hoţii ? De ce oare vârsta unora trebuie să ne ţină cuminţi, politicoşi, îmi pare rău ca părinţii mei m-au educat aşa. Mama m-a învăţat să nu scuip. Greşit, mama!”

Stelian Tănase a vorbit astăzi în faţa deputaţilor din Comisia de Cultură despre presiunile politice la care ar fi fost supus, dar şi despre situaţia gravă a TVR-ului.

El l-a acuzat pe purtătorul de cuvânt al Guvernului, fost membru în consiliul de administraţie al TVR, Corneliu Calotă, că i-a cerut „cu subiect şi predicat” să-i înlăture de la TVR pe Cornel Nistorescu şi pe Sorin Avram, realizator al emisiunii Vorbeşte liber.

Întrebat dacă ia în considerare „demisia de onoare”, acesta a răspuns că s-a gândit de mai multe ori la demisie, dar că nu o va face. „Am vrut să demisionez de mai multe ori, la 1 octombrie aţi fi avut demisia pe masă dacă nu izbucnea acest scandal şi dacă asupra mea nu se exercitau presiuni politice atât de directe şi de dure. Am anunţat colegii că nu voi demisiona în ciuda presiunilor care se fac, unele în complicitate cu oameni din conducerea TVR. Le-am spus: nu vă mai străduiţi, că nu voi demisiona”,a spus Stelian Tănase.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    @horea- nu era vorba in enunt de purtatorul oalei de noapte a lui mazare cunoscut ca zgabercea. cand o fi vorba, nu are dunarea atata apa cat sa-l spela pe zgabercea de "aprecierile" mele! pana una alta, in vara asta a varsat in america plosca lui nicusor constantinescu.
    http://www.mediafax.ro/social/mazare-producatorul-general-al-tvr-l-a-ingrijit-pe-nicusor-constantinescu-o-luna-in-sua-12824750
  • alma alma
    Aceasta sluga a lui voiculescu da semnalul mazilirii lui Tanase.Dar pe ea cine o indeparteaza, in sfirsit, de la TVR, unde a facut rau de 100 (o suta!) de ori cit Tanase.. si a furat la fel de mult!
  • Horea Horea
    @nadia nitov

    Sa zicem ca ai dreptate cand spui: " i-a tulburat apele irinei radu".
    Dar pe a lui Zgabercea, de ce nu le limpezeste? Ca tare-s tulburi!
  • Gicu Gicu
    Livia bati campii. Chiar mai speri sa primesti o emisiune / functie ?! Ai expirat. Lumeabe satula de guvernarici. La pensie inainte. Rapid.
  • Băneasa Calling Băneasa Calling
    Liniște! Irina Radu, artizana ruinei TVR, omul de paie al guvernantilor, vorbește despre onoare si adevăr ;))
  • nadia nitov nadia nitov
    zici ca-i vreo sfanta irina radu, o maica tereza nu altceva. dar asta este soarta romanilor, sa afle ce stiu sa faca cei care-i fura doar cand hotii nu se mai inteleg intre ei. hoata striga hotul. de data asta, il prefer pe stelian tanase. faptul ca i-a tulburat apele irinei radu il ridica in ochii mei.
  • Tanase 14 clase Tanase 14 clase
    Irina Radu duce la sapa de lemn TVR cu emisiuni de succes. Omul lui Vociulescu....
  • Livia Pila Livia Pila
    Slava Domnului! I-a venit, in fine, Irinei mintea la cap! Oare lui Tanase ii va reveni vreodata? Are fiinta asta onoare, demnitate, bun simr? Nu cred.
  • Livia Pila Livia Pila
    Slava Domnului! I-a venit Irinei mintea la cap! Oare lui Tanase ii va reveni vreodata si isi va da demisia? Oare omul acesta mai stie ce inseamna onoarea? Bunul simt? Demnitatea?

Trimite un comentariu

sus