Skip to main content

Mădălin Voicu: „Dacă aş fi în situaţia dumneavoastră mi-aş da demisia”. Tănase: „Consider îndemnul ca o presiune politică”

 
Madalin Voicu
Madalin Voicu

Madalin VoicuDiscuţii între preşedintele TVR şi deputaţii din Comisia de Cultură a Camerei Deputaţilor. Mădălin Voicu, de la PSD, i-a spus şefului TVR că dacă ar fi în locul său, şi-ar da demisia. În schimb, Stelian Tănase a declarat că ia acest „îndemn” ca pe o presiune politică.

Publicitate

Mădălin Voicu: „Atunci când nu poţi face ceva sau când nu reuşeşti să-ţi duci la capăt un proiect, înseamnă că nu poţi... nu că nu ai vrea, nu judec pe nimeni de rele intenţii, dar înseamnă că nu aveţi suficient de multă forţă, dar şi imaginaţie să găsiţi calea cea mai scurtă cât se spinoasă ar fi ea, ca lucrurile pe care le-aţi propus să le fi rezolvat.(...) Ştiţi să puneţi piciorul în prag, dar nu mă aşteptam să fugiţi pe uşa din dos. Domnule, preşedinte, nu vă cer nimic, dar vă spun cum aş face eu, dacă aş fi în situaţia dumneavoastră, aşa cum intempestiv aţi fost luat din pat şi aţi fost adus aici la audieri pentru a accepta funcţia de preşedinte, eu tot aşa de repede şi pe nepusă masă mi-aş da demisia. Eu! E problema dumneavoastră cum gândiţi şi care sunt argumentele pro sau contra. Eu cred că este cel mai natural şi mai sincer îndemn.”

Stelian Tănase: „Eu consider acest îndemn ca pe o presiune politică. Eu consider acest îndemn, de a-mi da demisia, o presiune politică”

Theodor Palelologu, membru al comisiei, neafiliat: „E cât se poate de evident că PSD-ul, de faţă cu toată lumea, vrea să-l dea afară pe Stelian Tănase de la Televiziune. Vor să scape de el de la televiziune, acum. Şi din luarea de cuvânt a preietenului Mădălin Voicu, şi din luarea de cuvânt mai devreme a unui dintre principalii purtători de cuvânt ai campaniei (Mihai Sturzu - n.r.). Dincolo de orice bilanţ al domnului Stelian Tănase la televiziune. De reforme am tot auzit în comisia asta de ani de zile. Acesta este un fapt pe care îl vedem chiar acum: „Hai, pleacă cât mai repede”, asta ne-au spus colegii de la PSD.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    presupun, in prostia mea nemarginita, ca domnul madalin voicu ar fi exact ce i-a recomandat medicul televiziunii romane. :( de cand s-a luat irina radu de tanase, am inceput sa tin cu tanase.

Trimite un comentariu

sus