Skip to main content

Mâine, cel mai mare tiraj din istoria Ziarulului Financiar: 150.000 de exemplare cu un proiect finanţat de Telekom

 
ZF Telekom
ZF Telekom

ZF Telekom

Publicitate

Un proiect special al Ziarului Financiar, finanţat de Telekom, aduce cel mai mare tiraj pe care cotidianul deţinut de Adrian Sârbu l-a avut în întreaga istorie a publicaţiei. Mâine, luni, 15 septembrie, Ziarul Financiar se tipăreşte în 150.000 de exemplare, adică de 15 ori mai mult decât are în mod normal.

Sorin Pâslaru, redactor-şef Ziarul Financiar, despre tirajul de 150.000 de exemplare:

“Ziarul Financiar va ajunge la 150.000 de manageri şi oameni de afaceri. Cititorii noştri ne vor găsi în peste 200 de centre de afaceri, hoteluri şi aeroporturi din cele mai mari 10 oraşe”

Ce se va găsi în ziarul de luni:

Potrivit editorilor, pe lângă ştirile economice, “în editia din 15 septembrie, Ziarul Financiar face o radiografie a corporatistilor, a clasei de mijloc, a celor care lucreaza in marile cladiri de birouri si care au viata lor specifica. In plus, Ziarul Financiar prezinta in cadrul acestei editii proiectele editoriale din aceasta toamna - anuare, suplimente, conferinte, gale si dezbateri live”.

Ziarul Financiar va apărea în 12 pagini, full color, iar finanţatorul proiectului este Telekom România, brandul sub care operează fostele Cosmote şi Romtelecom.

Pentru luni, Ziarul Finaniar are şi o ofertă pentru cititorii site-ului: cei care care intră pe pagina www.zf.ro/zf150000 vor beneficia de o lună de zile de acces gratuit online la articolele din ediţia tipărită a ZF, devenind abonaţi la secţiunea ZF Print din ZFCorporate.ro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Micky Micky
    Cel mai Tare ziar din Tara asta. Super! Adevarati profesionisti. Fara sarbu nu se ridica stacheta!
  • Erik Erik
    Sa propunem in OUG. Toate bugetele de publicitate sa se duca la sarmani si orfani. Oricum intelectualitatea in Tara asta nu conteaza.
  • geo geo
    Cred ca mai mult de jumatate din tiraj va merge catre Telekom...
    Si puteau sa il dea moaka...nu la pretul de un dolar...daca tiparirea a fost sponsorizata de nemti...
  • Vasile Vasile
    Mai bine dadeau banii la niste copii care nu au bani de medicamente pentru ca Sarbu nu isi plateste taxele, decat sa arunce pe strada cu niste hartii colorate.

Trimite un comentariu

sus