Skip to main content

MasterChef începe pe 15 septembrie, la Pro TV

 
MasterChef
MasterChef

MasterChefMai sunt 6 zile până la debutul celui de-al cincilea sezon al emisiunii MasterChef. Show-ul culinar de la Pro TV are din această toamnă noi juraţi, Chef Patrizia Paglieri, Chef FOA şi Chef Adrian Hădean.

Publicitate

Foştii MasterChefi au plecat în echipa Antenei 1 unde vor juriza o emisiune similară, Hell's Kitchen.

MasterChef va avea un număr total de 25 de episoade, difuzate de două ori pe săptămână, în prime time.

Monica Senchiu, producătorul MasterChef România:

„Cei trei juraţi ne-au impresionat nu doar prin faptul că au în spate cariere foarte solide, dar şi pentru că am văzut că se completează perfect, deşi au personalităţi diferite, fiecare aduce în emisiune o voce distinctă. FOA vine cu creativitate şi cu o nebunie frumoasă, Adrian Hădean aduce rafinament şi un umor fin, iar Patrizia este adorabilă, necruţătoare, explozivă şi surprinzătoare. Toţi trei au în comun pasiunea pentru gătit, dusă la nivel de performanţă”, afirmă Monica Senchiu.

„Dacă am compara formatul MasterChef cu o piesă muzicală, de această dată ea va fi interpretată de alţi oameni, motiv pentru care, cu siguranţa, va suna altfel”, adaugă Monica Senchiu cu privire la schimbările anuntaţe în cadrul show-ului.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bluemoon bluemoon
    adriana o sa fie foarte lent si o sa explice si explice si explice de o sa te plictiseasca iar "liza minelli" e o neroada,nu stie doua boabe in romana.Singurul k e Foa.Atit.Restul plictisitori si nerozi.Ca si prostevistii.
  • bluemoon bluemoon
    Vai si eu de abia astept sa vad,dar o sa imi trebuiasca un dictionar sa o pot intelege le "liza minelli",si un car de nervi sa astept sa termine de eplicat adrian "mare chef"
  • Maria Maria
    Atata timp cat cei trei sefi nu-i vor copia in detaliu pe Ramsey and co., consider ca emisiunea poate fi un succes chiar daca din cei trei, doar F Scripca e cunoscut de pe tv.
  • Dan Dan
    Cu siguranta chefii noi vor fi mai placuti, mai umani, mai ne-malaci ca cei de pana acum :))
    Abia astept sa inceapa!
    Pro TV va trona in continuare, cu sau fara "vedetele" plecate pe usa din dos :)) procesul s-a numit "eficientizare", nu "desfiintare" cum au spus multi.
  • BDorin BDorin
    Abia astept noul sezon cu un nou juriu :)
  • edwin edwin
    Cred ca va depasi Iadul Bucatarilor .. La MasterChef sunt sigur ca vor fi oameni normali , nu pitipoance sau cocalari ca la Iadul Bucatarilor :)))
  • geo geo
    Noii jurati de la Master Chef mi se par tare ciudati...mai ales ''Liza Minnelli''...Abia astept confruntarea directa cu show-ul de pe Antena 1...aveti idee cind va incepe?
  • LED LED
    Nu sunt fan ProTV, dar cred ca Masterchef va surclasa Iadul Bucatrilor de pe Antena 1. Toamna asta, consider ca Antena 1 va ramane in continuare sub ProTV la capitolul "audiente", dar va reusi sa depaseasca, totusi, Kanal D. (Poate vinerea, Suleyman "isi va face de cap")

Trimite un comentariu

sus