Skip to main content

(P) Site-ul PeSurse.ro se transformă în PSnews.ro. "Ne-am propus o desprindere de trecut şi eliminarea unor confuzii"

 
PSnews
PSnews

PSnews

Publicitate

(P) Echipa redacţională a site-ului de ştiri Pesurse.ro a decis în această perioadă să lanseze un nou proiect media, în urma unui amplu proces de rebranding. Pesurse.ro şi-a schimbat în urmă cu doar câteva zile numele în PSnews.ro, după ce la începutul acestui an, portalul de ştiri a fost preluat de compania de consultanţă Inventus Research.

“Întreaga echipă redacţională a lucrat pe perioada lunilor de vară la un amplu proiect de rebranding, generat de dorinţa de a oferi un produs mai complet, mai amplu şi mai credibil în spaţiul media din România”, a declarat Anca Mireanu, redactor- şef al PSnews.ro.

”În egală măsură, ne-am propus o desprindere de trecut şi eliminarea unor confuzii, des întâlnite, cu un alt site aparent similar, dar profund diferit în ceea ce priveşte conţinutul editorial. Litigiul existent pe această temă nu va influenţa, în acest fel, aprecierea calităţii materialelor generate de către echipa noastră redacţională”, mai precizează cei de la PSnews.ro, explicând astfel motivele care au stat în spatele deciziei de a modifica denumirea portalului de ştiri.

Prin intermediul aceluiaşi comunicat, Anca Mireanu, redactor şef al PSnews.ro şi director general al companiei Inventus Research, dă asigurări că echipa de jurnalişti pe care o coordonează va continua anchetele jurnalistice ce îi vizează direct pe politicieni:

PSnews.ro îşi propune să aducă în atenţia publicului cititor anchete jurnalistice bine făcute, dezvăluiri fundamentate pe fapte şi informaţii concrete, analize şi interviuri corect relatate, dar şi cele mai importante ştiri din agenda zilei.”

În cadrul noului proiect media gândit de echipa redacţională a PSnews.ro, aceeaşi care a lucrat şi în perioada premergătoare rebrandingului din această toamnă, vor colabora şi jurnalişti cu nume sonore din România.

În afară de domeniile consacrate cum ar fi politică, social, economie, externe sau lifestyle, cei de la PSnews.ro au decis să prezinte săptămânal interviuri în exclusivitate cu politicieni, dar şi cu personalităţi marcante din afara spectrului politic. O altă secţiune pe care echipa redacţională a Psnews.ro încearcă să o dezvolte în această perioadă este cea a editorialelor semnate de nume sonore din presă, dar şi din societate românească.

„Am gândit acest proiect nou, Psnews.ro va înseamna întâi de toate mijlocul prin care ne propunem să aducem în atenţia publicului cititor anchete jurnalistice bine făcute şi bine documentate, dezvăluiri în exclusivitate, fundamentate întotdeauna pe fapte şi informaţii concrete, verificate. În acelaşi timp, ne vom axa şi pe analize proprii şi interviuri corect relatate.

Strategia noastră, care este gândită pe termen mediu şi lung si are drept principală ţintă păstrarea unui standard ridicat prin prezentarea acelor aspecte necunoscute publicului, pe care politicienii ar face orice să le facă dispărute”, a precizat redactorul şef al PSnews.ro, Anca Mireanu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • meme meme
    isi schimba numele, dar naravul...
    m-a uimit ca nu sunt comentarii la articolele lor, am scris unul care nu a aparut nici dupa 2 zile, a fost "moderat" desi nu continea injurii sau injuraturii. le aduceam la cunostinta cu fapte ca sunt "in eroare".
    sa fie sanatosi cu cei 10 cititori pe care ii au
  • geo geo
    Deci sa inteleg ca nu asta este siteul lui Buble, ci altul...dar care sa fie oare...
  • tbancu tbancu
    Si asa a scapat PNL-ul de un mic organism media ce il deranja, cunoscatorii stiu de ce!

Trimite un comentariu

sus