Skip to main content

PNL: PSD încearcă să controleze TVR, ne manifestăm solidaritatea cu Stelian Tănase

 
Stelian Tanase
Stelian Tanase

Stelian TanasePNL cataloghează drept ”ridicole” afirmaţiile premierului Victor Ponta că TVR este ”televiziunea opoziţiei”, liberalii declarându-şi solidaritatea cu preşedintele SRTV, Stelian Tănase, căruia îi cer ”să reziste presiunilor” şi să nu dea curs cererilor PSD de a demisiona, scrie Mediafax.

Publicitate

”Partidul Naţional Liberal îşi exprimă totala dezaprobare faţă de modul în care premierul Victor Ponta acţionează în încercarea sa de a monopoliza Televiziunea Română, punând-o la discreţia campaniei sale electorale. În acest registru se înscrie faptul că o perioadă de timp, până când opoziţia şi societatea civilă au protestat riguros, consilierul său, Corneliu Calotă, a fost şi membru al Consiliului de Administraţie al Televiziunii Publice, calitate în care a acţionat împreună cu majoritatea din Consiliul de Administraţie, aflată în subordinea PSD, împotriva tuturor demersurilor preşedintelui director general al acestei instituţii, domnul Stelian Tănase”, susţine PNL într-un comunicat remis vineri agenţiei Mediafax.

Liberalii spun că ”în acelaşi registru se înscrie şi seria de declaraţii concertate” ale premierului Victor Ponta şi ale senatorului PSD Georgică Severin, preşedintele Comisiei de Cultură din Senat, ”care vizează debarcarea lui Stelian Tănase de la conducerea televiziunii publice”.

”Astfel de afirmaţii nu au alt rol decât încercarea de a-l decredibiliza pe preşedintele televiziunii publice. De aceea, declaraţiile lui Victor Ponta, conform cărora TVR este televiziunea opoziţiei, sunt ridicole, pentru că în realitate PSD încearcă să controleze televiziunea publică. Chiar audierile din comisia de cultură au arătat în mod evident presiunea uriaşă pe care o fac reprezentanţii puterii la adresa conducerii TVR”, susţine PNL.

Liberalii arată că ”televiziunea publică are obligaţia de a fi echidistantă, inclusiv în timpul campaniei electorale chiar dacă primul-ministru este unul dintre competitori”.

”Ne manifestăm solidaritatea cu lupta preşedintelui TVR, Stelian Tănase, cu eforturile sale de a menţine un echilibru şi o neutralitate politică a televiziunii publice. Îi cerem, de asemenea, acestuia să reziste presiunilor şi să nu dea curs solicitărilor, din ce în ce mai insistente, ale unor reprezentanţi PSD de a demisiona din funcţia încredinţată de Parlamentul României”, se mai arată în comunicat.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gicu Gicu
    Livia Pila, ciocu' mic te rugam. Nu ai competente gramaticale pe acest subiect. Adio functie. Adio emisiune. Noapte buna guvernariciule.
  • catalin pelin catalin pelin
    basarica , nu mai pontanica
  • Livia Pila Livia Pila
    Liberalii l-au pus sef la Tvr pe nevolnicul Tanase. Drept pentru care Johannis nu va primi nici un vot de la teveristi. Cum nu va primi nici Ponta.
  • Basarica Basarica
    Catalin... mai lasa pelinul :)
  • catalin pelin catalin pelin
    Si eu sunt solidar cu domnul STELIAN TANASE in lupta impotriva neocomunistilor si ciumei rosii care se numeste PSD in frunte cu prea iubitul fiul al tarii VOCTOR VIOREL PONTA.Nu cedati, tineti-va tari si puternici.
    SUNTEM ALATURI DE VOI.
    VREM O TELEVIIUNE PUBLICA ROMANA INDPENDENTA SI NEAFECTATA DE JOCURI MURDARE CE LE FAC POLITICIENII, IN MOD SPECIAL PSD.Au ANTENA 3 si ROMANIA TV la dispozitie, sa faca ce vor acolo, CNA sa ii sanctioneze, nu sa se supuna ordinelor de la PSD.
    MADALIN VOICU sa ramana in mijlocul etiniei sale si sa se uite la TIGANIADA de la emisiunile tabloid ale televiziunilor private, unde incultura si prostia e la ea acasa si unde manelizarea si vulgaritatea proferate de etinia de unde provine MADALIN VOICU(pacat de marele violinist ION VOICU ca are asa progenitura care cand deschide gura varsa numai mizerii si trivialitati).N VREM DEMISIA DOMNULUI STELIAN TANASE.
    TVR ESTE O INSTITUTIE CARE ESTE SUSTINUTA FINANCIAR PRIN TAXA ACHIATA DE CATRE ROMANI SI DORIM CULTURA SI INFORMARE CORECTA DE LA ACEASTA.

Trimite un comentariu

sus