Skip to main content

Prima confruntare Vocea României-X Factor, câştigată de show-ul de pe Pro TV. Ce diferenţă a fost între Pro TV şi Antena 1

 
Vocea X Factor
Vocea X Factor

Vocea X Factor

Publicitate

AUDIENŢE. Prima confruntare directă dintre Vocea României şi X Factor a fost câştigată de emisiunea de pe Pro TV.

La oraşe, Vocea de pe Pro şi X Factor de pe Antena 1 au fost apropiate: doar un punct de rating a avut în plus show-ul de pe Pro. Diferenţa dintre Voce şi X Factor (aflat la debutul sezonului cu Horia Brenciu şi Ştefan Bănică) a fost însă mai mare la nivel naţional şi pe targetul comercial.

Cele două emisiuni s-au intersectat pe aproape toată durata lor (X Factor a fost puţin mai lung, cu aproximativ 20 de minute)

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele posturilor TV  de ieri, pe intervalul de intersecţie Vocea României-X Faxtor (20.30-22.55):

NAŢIONAL. La nivelul întregii ţări, Vocea României a fost urmărită de peste 1,7 milioane de români în fiecare minut. Pe intervalul în care s-au intersectat, X Factor era vizionat de aproape 1,4 milioane de telespectatori pe minut. Pe locul trei a fost Kanal D, care l-a avut pe Suleyman în cea mai mare parte a intervalului orar.

Vârf naţional Vocea României: 2,46 milioane de români (13,3 rating) la ora 21.46.

Vârf naţional X Factor: 2,04 milioane de telespectatori (11), la ora 22.49.

URBAN. Diferenţă mai mică la oraşe între Vocea României şi X Factor. Emisiunea de pe Pro TV a avut puţin peste un milion de orăşeni pe minut medie (adică 10%). În acelaşi timp, la X Factor erau 905.000 de telespectatori, ceea ce înseamnă rating 9.

Vârf urban Vocea României: 1,42 milioane telespectatori (14,1 rating) la ora 21.46

Vârf urban X Factor: 1,4 milioane de telespectatori (14), la ora 22.49.

COMERCIAL. Vocea României a avut mai mulţi telespectatori decât X Factor şi pe segmentul comercial. La Pro TV se uitau la show, în fiecare minut, 605.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani. La Antena 1 erau 467.000.

Audienţa posturilor TV, vineri, 19 septembrie, pe intervalul de intersecţie Vocea României-X Factor (20.30-22.55), la nivel NAŢIONAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 1.708.000 9,2 19
2 Antena 1 1.396.000 7,5 15,5
3 Kanal D 958.000 5,2 10,7
4 Antena 3 516.000 2,8 5,7
5 National TV 324.000 1,7 3,6

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, vineri, 19 septembrie, pe intervalul de intersecţie Vocea României-X Factor (20.30-22.55), în mediul URBAN:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 1.009.000 10% 20,4
2 Antena 1 905.000 9 18,3
3 Kanal D 583.000 5,8 11,8
4 Antena 3 292.000 2,9 5,9
5 Naţional TV 160.000 1,6 3,2

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, vineri, 19 septembrie, pe intervalul de intersecţie Vocea României-X Factor (20.30-22.55), pe segmentul COMERCIAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 605.000 12 27,5
2 Antena 1 467.000 9,3 21,2
3 Kanal D 174.000 3,5 7,9
4 Prima TV 92.000 1,8 4,2
5 Acasa 84.000 1,7 3,8

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maria Maria
    E al doilea comentariu in care scrii asta. Respira!
  • Maria Maria
    Banica aruncand cu scaunul a aparut si in promo-uri, deci probabil acolo a vazut.
  • nikolas nikolas
    eu sunt fan vocea romaniei dar ami place si x factor cel de afara nu cel de la antena 1 care seamana cu romani au talent dar varianta mai oribila . toata lumea a remarcat ca lui banica ai era rusine . si brenciu se prefacea cai place . calitatea lu brenciu era pusa an valoare de pro , marius moga , smily si loredana . nu mi se pare interesant deloc x factor trebuia sa fie o emisiune de voci nu sa aduca toti taranii si oieri sa cante si sa faca misto de ei ca santem satuii de circurii an viata de zi cu zi . iar razvan si dani non talent nau pic de haz ar trebui sa vada vocea romaniei reloare si sa amvete de la pavel bartosi ce anseamna sa fi prezentator cu carisma si haz vocea cea mai tare
  • nikolas nikolas
    prin plecarea lu brenciu am crezut ca x factor va fi mai tare dar este oribil o porcarie ]
  • nikolas nikolas
    sunt fan vocea romaniei dar am dat si pe antena sal vad pe brenciu si banica , pentru ca am crezut ca o sa aduca un plus dar ce sa vezi niciun farmec a fost oribil pai x factor an afara nu este asa antenele asi bat joc de formate . am crezut ca vocea o sa scada prin plecarea lu brenciu dar mam anselat x factor este o emisiune pentru afonii . si razvan ala si cu dani ai loau la misto dar nau pic de haz . sa al urmareasca pa bartosi sa fure meserie de prezentator .
  • Mm Mm
    Si totusi antenistii au facut treaba buna.Inafara de cateva mii de persoane care erau cat de cat informate de mutarile celor doua emisiuni,marea majoritate a telespectatorilor habar nu au de ele.Chiar daca au vazut reclamele,nu prea fac diferenta intre cine ce emisiune prezinta,se uita din obisnuita la unul sau la altul din programe.Cine va castiga batalia se va vedea in timp.
  • zorro zorro
    Foarte bune amandoua.
  • Andrei Andrei
    In pauza de la vocea României am dat pe kix facturimea si ce sa vezi ? un concurent care cânta manele...
  • Afi Afi
    Mie producția X Factor de anul ăsta nu mi s-a părut diferită față de anul trecut decât prin faptul că a fost transmisă anamorfic. Nici nu m-a surprins că Mona Segall nu era în creditele de la finalul emisiunii. Citisem, totuși, undeva pe net, că era și ea implicată. Hmm...
  • alex alex
    Plange Mona in pumni...antenistii credeau ca vor spulbera audienta cu chiXFACTORUL lor.... daca mai ia si luni bataie de la Masterchef, o sa intre in depresie....
  • Dan Dan
    Subscriu! Concurentii sunt horror si se mizeaza mult prea mult pe circ, afoni si deziluzionati cu aspiratii de "superstar". Se vede clar si ca in juriu e ceva putred.
    Totul e prea ca la tara. Melodii, concurenti, montaj, comportament, atmosfera generala. Backstage-ul a devenit un circ absolut, toata echipa se imbraca in costumatii penibile si se maimutareste pe acolo. Sa nu mai vorbesc de soundtrack-ul folosit la edit, alcatuit 50% din manele si muzica tiganeasca.
    M-am uitat pe net la toate momentele de aseara si am vazut doar trei oameni care chiar cantau bine, dar care probabil nu ar fi intors nici un scaun la Vocea Romaniei. In rest, multi primesc "da" si sunt laudati si ridicati in slavi fara sa merite, si se vede ca cei din juriu spun chestiile alea doar cu jumatate de gura.
    Asta e... daca eram eu in locul lui Banica, ma uitam de 30 de ori la audiente, la productia sezoanelor precedente, si fugeam mancand pamantul de postul de jurat la X Factor.
  • Marco Marco
    Daca nu te poti uita la asemena jeg de emisiune de unde stii ca a aruncat Banica scaunul in public?!? Ai dreptate, jenibila!
  • zicO zicO
    exact ca la "romanii au talent." evident, manelistii care se scarpina in fund la protv sunt mai profesionisti, desigur....
  • zicO zicO
    adevarul e ca romanii au talent, plin de manele si boschetari ,erau foarte buni si profesionisti. daca antena face exact acelas lucru, neprofesionisti si jegosi...cine sa va mai intelega ,postaci protv ?
  • Gix Gix
    Diferenta o face formatul emisiunii si caliatea imaginii(HD ProTv), dupa parerea mea. Oricum, avem numai de castigat cand consurenta e acerba.

Trimite un comentariu

sus