Skip to main content

Producătoarea Mona Segall, despre plecarea din Pro TV: „Oamenii importanţi nu mai erau acolo, iar cei foarte importanţi au venit cu mine”

 
Mona Segall
Mona Segall

Mona Segall

Publicitate

Mona Segall, fost producător la Pro TV vreme de 18 ani care a trecut în această vară la Antena 1, a vorbit într-un interviu pentru Adevărul despre plecarea de la Pro TV. „A fost greu, dar norocul meu este că sunt genul care se leagă de oameni şi nu de locuri. Acestea au fost şi condiţiile. Oamenii importanţi nu mai erau acolo, iar cei foarte importanţi au venit cu mine”, a spus Mona Segall, cea care a produs la Pro TV formate precum Românii au talent sau Vocea României.

Ea este şi producătoarea unui nou show ce urmează să fie lansat în această seară la Antena 1, Hell`s Kitchen, în care vedete sunt cei trei foşti Masterchefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu.

„Adevărul“: Cât de greu v-a fost să părăsiţi trustul la care aţi lucrat 18 ani şi în ce condiţii s-a întâmplat acest lucru?

Mona Segall: A fost greu, dar norocul meu este că sunt genul care se leagă de oameni şi nu de locuri. Acestea au fost şi condiţiile. Oamenii importanţi nu mai erau acolo, iar cei foarte importanţi au venit cu mine.

Lucraţi cu o bună parte din echipa veche. De ce este acesta un aspect atât de important pentru dumneavoastră?

Această echipă este cea mai mare realizare a mea. Şi dacă sunt mândră de ceva, sunt de faptul că am creat-o şi că fiecare dintre ei (n.r. - componenţii echipei) este probabil cel mai bun din ţară pe ceea ce face.

Cum s-au integrat fostele vedete Pro în noile formate?

Vedetele sunt vedete şi pentru fiecare dintre ele există tot timpul noi formate în care ele trebuie să se integreze. Concret, „Hell’s Kitchen“ este un reality-show în care nimeni nu joacă niciun fel de rol, nu este nevoie de vreo adaptare, toată lumea se comportă normal, de aceea cei trei chefi au fost în elementul lor.

Găsiţi interviul integral, AICI. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • eu eu
    Itzic ai dreptate.AS ii numea incompetenti si ii intreba la sedinte pentru ce ii plateste Ieseau tare sifonati din sala.
  • Itzic Itzic
    Rachela se da mare producatoare dar tot ce a facut in pro a fost mana lui sarbu; niciun element (oricat de minor) nu trecea fara aprobarea lui; si sa fim seriosi, si ideile erau ale lui, ii punea pe astia sa vina cu variante de aplicare ale ideilor si apoi sarbu le schimba 90%. Asta pt cine nu stie si o crede pe Rachela mare profesionista...
  • Victor Victor
    MONA, şi mie îmi pare bine că ai luat țeapă şi-mi pare bine c-ai pierdut, importantă mică ce eşti !
  • aura aura
    Mona, ce ma bucur ca ai luat teapa, tu si "oamenii importanti" care au plecat cu tine :). Ar fi bine sa fii data afara de varan si sa pleci in tara ta de origine.
  • Neutral Neutral
    Frumoasa poza cu Mona in carul de transmisie de la PRO...
  • Maria Maria
    Da, clar, au avut audienta asa mare pentru ca a fost prima emisiune, insa si eu cred ca va scadea. Emisiunea de aseara a parut ieftina din toate punctele de vedere, parea filmata cu telefonul (si aici nu o compar cu Protv Hd, ci cu Pro Tv 16.9, pana si Prima are imagine mai buna), iar limbajul foarte vulgar, execrabil, se dadeau ei in stamba si inainte, dar acum au exagerat.
  • razvan razvan
    a batut :)
  • Florin Florin
    bine ca a gasit oamenii importanti la antene. :)) oricum este clar ca declaratia este facuta pentru a genera stiri inainte de lansarea Hell.
  • anonim anonim
    cand ma uitam aseara la HC parca ma uitam la nora pentru mama sau la burlacita.....prafff si show-ul asta...
  • Expertul, Expertul,
    @aura, Veste buna! Masterchef a batut iadul bucatarilor pe commercial. Masterchef 22,3 share vs iadul bucatarilor 19,6 share. Iadul bucatarilor va scadea mult la urmatoarea editie, e plin nnetul de pareri negative la adresa show-ului!
  • aura aura
    Alex, niciodata nu ai fost important pentru ea. Importanti erau majoritatea tiriplicilor din jurul ei care o pupau si o maguleau ca la meserie erau zero
  • aura aura
    Wow. Mona, cum consideri tu ca oamenii care au plecat cu tine sunt cei mai buni? Oamenii buni au ramas in protv si sunt acei oameni de la tehnic, cameramani, masinisti la care se adauga logistica pe care nu o vei avea niciodata in antena. Efectul sper sa se vada azi in rating, sper ca masterchef sa bata HC, care mi s-a parut o prostie de emisiune mult mai slaba ca noul MC
  • Dan Dan
    Respect pentru modul de filmare si imagine, cu siguranță operatorii sunt foarte important! S-a vazut imediat aerul antena 1 in emisiunile monei segall, oribil!
  • Maria Maria
    Se observa cat de importanti sunt oamenii cu care a plecat. Si a fi producator nu inseamna sa produci un format cap-coada? Nu sa il cumperi si adaptezi.
  • alex alex
    Sunt operator in ProTV. Am lucrat cu Mona ani de zile. Se pare ca acum, pentru ca ne despart niste logo-uri si niste patroni, nu mai sunt important pt. ea.

Trimite un comentariu

sus