Skip to main content

Producătoarea Mona Segall, despre plecarea din Pro TV: „Oamenii importanţi nu mai erau acolo, iar cei foarte importanţi au venit cu mine”

 
Mona Segall
Mona Segall

Mona Segall

Publicitate

Mona Segall, fost producător la Pro TV vreme de 18 ani care a trecut în această vară la Antena 1, a vorbit într-un interviu pentru Adevărul despre plecarea de la Pro TV. „A fost greu, dar norocul meu este că sunt genul care se leagă de oameni şi nu de locuri. Acestea au fost şi condiţiile. Oamenii importanţi nu mai erau acolo, iar cei foarte importanţi au venit cu mine”, a spus Mona Segall, cea care a produs la Pro TV formate precum Românii au talent sau Vocea României.

Ea este şi producătoarea unui nou show ce urmează să fie lansat în această seară la Antena 1, Hell`s Kitchen, în care vedete sunt cei trei foşti Masterchefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu.

„Adevărul“: Cât de greu v-a fost să părăsiţi trustul la care aţi lucrat 18 ani şi în ce condiţii s-a întâmplat acest lucru?

Mona Segall: A fost greu, dar norocul meu este că sunt genul care se leagă de oameni şi nu de locuri. Acestea au fost şi condiţiile. Oamenii importanţi nu mai erau acolo, iar cei foarte importanţi au venit cu mine.

Lucraţi cu o bună parte din echipa veche. De ce este acesta un aspect atât de important pentru dumneavoastră?

Această echipă este cea mai mare realizare a mea. Şi dacă sunt mândră de ceva, sunt de faptul că am creat-o şi că fiecare dintre ei (n.r. - componenţii echipei) este probabil cel mai bun din ţară pe ceea ce face.

Cum s-au integrat fostele vedete Pro în noile formate?

Vedetele sunt vedete şi pentru fiecare dintre ele există tot timpul noi formate în care ele trebuie să se integreze. Concret, „Hell’s Kitchen“ este un reality-show în care nimeni nu joacă niciun fel de rol, nu este nevoie de vreo adaptare, toată lumea se comportă normal, de aceea cei trei chefi au fost în elementul lor.

Găsiţi interviul integral, AICI. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cris cris
    Profesionisti in acea echipa era Mona si inca vreo 2-3, restul erau pupincuristi, sifonari, mancatori de dos. Multe materiale erau bune datorita cameramanilor deoarece reporterele erau vechi dansatoare fara studii sau diferiti reporterasi slabi adusi pe pile sau care stateau mereu cu limba in urechea Monei.
  • Ionut Ionescu Ionut Ionescu
    Dar numele lui petre sa fie rastalmacit? Este rusinos pt el ca nu a furat mai mult cu vaileanu. Avem dovezi
  • Alex Alex
    A reusit Mona sa-si bata joc de Hell's Kitchen... oribila emisiune.
  • Huo Mona Huo Mona
    Nu. Aparent doar drogatii, panaramele si homosexualii pe care i-a luat dupa ea erau foarte importanti. Mona, te-ai stricat!
  • pfuai pfuai
    Ar trebui sa incetam cu functiile arogate. Producator este cel care da bani si vinde emisiunea/filmul/capodopera. Atita timp cit Mona Segal nu face nici una nici alta, poate fi maxim producator delegat.

    oamenii importanti nu mai erau la protv? serios? dar toata echipa de palmasi care fac electrica, masinisti, sonorizare, scena, operatori, care, cei care ii asigurau conditiile de studio, in general oamenii care au o meserie nu sunt oameni foarte importanti? bravos!
  • viorel viorel
    DA ! A fost mai bine facuta.
    Nu mai vorbim de "isteriile" lui Brenciu
  • Liviu Iordacheo Liviu Iordacheo
    Cind te bagi in tarite... Pai daca te duci la "vitrina" cu ciudati, cu urlete, cu toata mizeria umana (vezi cazul amaritei aleia de fiica a Andrei Calugareanu) la ce esti profesionist? La discernamint, nu, la bun simt, deloc, la caracter ce sa mai vorbim! Colosal cum nu invata oamenii astia sa mai si taca!
  • Dan Dan
    Emisiunile alea nu au fost produse de ea, dar banuiesc ca te refereai la faptul ca Vocea Romaniei e mult mai bine facuta fara "importantii" ei :))
  • anonim anonim
    Mona nu a produs acele emisiuni. Doar astazi se va vedea mana ei..Vedem cine castiga :) Oricum e destul de nasol sa lasi 2 emisuni de acelasi gen, la aceeasi ora... Vedem
  • zicO zicO
    nextstar nu a fost si nu este produsa de ea.
  • mad79 mad79
    De aceea emisiunile Next Star si xFactor au luat bataie de la Vocea Romaniei,pentru ca cei mai buni au plecat cu ea :-)

Trimite un comentariu

sus