Skip to main content

Sorina Matei: Dan Andronic nu îşi merită nici legitimaţia de presă. Andronic: I-am văzut câteva emisiuni care m-au scârbit

 
sorina matei
sorina matei

sorina mateiSorina Matei, realizatoarea emisiunii „Actualitatea românească” de pe B1 TV, a avut un schimb de replici dure pe Facebook cu Dan Andronic, directorul general al ziarului Evenimentul zilei pe teme politice şi jurnalistice.

Publicitate

Realizatoarea de la B1 TV l-a numit "mercenar cu legitimaţie de presă" pe Dan Andronic, iar acesta din urmă a spus că a văzut câteva emiziuni ale Sorinei Matei care l-au "scârbit".

"Nu-mi plac mercenarii cu legitimatii de presa pentru ca ei isi tranzactioneaza meseria, constiinta si servesc interese politice cand de fapt ar trebui sa serveasca numai publicul si adevarul. Dan Andronic stie mai multe despre chestiunea asta pentru ca este intr-adevar specializat", a scris aseară Sorina Matei, pe pagina ei de Facebook.

La rândul lui, Dan Andronic i-a răspuns astfel:

"Întotdeauna am crezut că e treaba ei cum îşi face meseria, iar eu am evitat de fiecare dată să fac aprecieri, deşi i-am văzut câteva emisiuni care m-au scârbit. Atunci am luat decizia să nu-i mai răspund la invitaţii", a scris Andronic.

Atacurile au continuat cu o nouă replică din partea Sorinei Matei.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, ce i-a mai spus realizatoarea de la B1 TV lui Dan Andronic:

Pe principiul "fiecare pasăre pe limba ei piere", observ că Dan Andronic " a simţit nevoia unei precizări". Un post scriptum în care îşi dă iar cu părerea despre mine în condiţiile în care afirmaţiile lui despre meserie, presă şi anticorupţie nu mai au de foarte mult timp niciun fel de credibilitate. Nici cât o ceapă degerată.

Cu toate acestea, acelaşi Dan Andronic "a simţit" de asemenea "nevoia" s-o introducă singur în discuţie hodoronc- tronc şi pe Elena Udrea ( oare de ce?), pe lângă prietenul lui, oligarhul banilor publici, Sebastian Ghiţă. Asta a fost într-adevăr amuzant. Pentru că diferendul era despre mercenariatul de presă şi specializările lui - cauzele pentru care Dan Andronic nu mai are nimic de spus în această breaslă şi societate.

Ca atare, dacă are afecte, simţăminte şi alte trăiri, Andronic ar fi bine să se hotărască în slujba cui a fost/ este mai fericit:

1. Adrian Năstase ( ulterior puşcăriaş)
2. Sorin Ovidiu Vîntu ( ulterior puşcăriaş)
3. Călin Popescu Tăriceanu
4. Dorin Cocoş/ Elena Udrea
5. Sebastian Ghiţă (în libertate)
6. Toţi la un loc

Poporul român are o vorbă exprimată printr-un vechi proverb: "Spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti". Adunătura transpartinică de mai sus este numai problema ta şi a nimănui altcuiva, Dan Andronic!

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • reporter reporter
    dar si al sorina matei gura vorbeste singura...
  • DeontoTonomat DeontoTonomat
    E clar ca Andronic,EVZ si B1 joaca sarba in carutza cu Ponta.Pe filiera asta n-am mai vazut o stire negativa la adresa lu' Tonta....rusinica mare "basistilor" care-l pupati in bas pe Ponta :)))))

Trimite un comentariu

sus