Skip to main content

Sport 1 îşi încetează emisia în România din 5 noiembrie

 
sport 1
sport 1

sport 1Sport 1 îşi va înceta emisia în ţara noastră începând cu 5 noiembrie 2014, potrivit unui anunţ postat pe pagina de Facebook a postului.

Publicitate

Sport1 are licenţă de emisie în Ungaria şi este deţinut de Chello Central Europe (devenit recent AMC Networks International).

Postul difuza la noi, printre altele, campionatul de fotbal american (NFL). Sport 1 a intrat pe piaţa din România în anul 2006.

Iată anunţul postului de televiziune: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cata Cata
    Cred ca o sa fie transmise in continuare acele competitii pe care le transmitea Sport 1 , o sa le cumpere Digi , o sa vedeti , sunt in criza de competitii sportive si o sa profite de sansa de a-si mai imbogati grila !!!
  • geo geo
    Sporturi americane neaccesibile romanilor NU ii interesau pe romani...NHL-ul si NFL-ul nu au public larg, nu au public comercial...
  • ZebraVerde ZebraVerde
    Pacat de postul asta. Era singurul loc in care vedeam sport si nu can can. Au fost singurii care timp de atatia ani au difuzat sporturi americane neaccesibile romanilor. Din pacate postul asta dispare, pentru ca in romania prin sport se intelege doar fotbal si atat. Aici se opreste cultura romanilor in materie de sport si este normal ca audientele nu au fost mari.
    Intr-o forma sau alta sper ca NHL-ul si mai ales NFL-ul sa revina in Romania in urmatoarele sezoane, avand in vedere ca avem atatea televiziuni de "sport".

Trimite un comentariu

sus