Skip to main content

The Practice intră oficial în MSL Group. Agenţia se va numi de astăzi MSL Group The Practice

 
the practice
the practice

the practiceDe astăzi, The Practice intră oficial, ca membru cu drepturi depline, în MSL Group, compania cu care s-a afiliat în ianuarie 2008.

Publicitate

Agenţia de PR va trece în următoarea perioadă printr-un proces de rebranding în urma căruia aceasta îşi va schimba numele în MSL Group The Practice.

"Acesta este un nou pas în aderarea la MSL. Este un proces de transformare. Primul pas este rebranding-ul şi accesul la foarte multe resurse de care nu ne-am putut bucura până acum, iar pentru clienţi va însemna o îmbunătăţire la ceea ce primesc din partea agenţiei. Scopul nostru este ca agenţia să poată anticipa şi să poată răspunde unor nevoi viitoare. Acest proces se va încheia la finalul acestui an", a declarat Oana Bulexa, Co-managing Director.

Oana Bulexa a explicat pentru Paginademedia.ro că acest pas nu va afecta acţionariatul agenţiei, The Practice fiind în continuare parte a grupului Leo Burnett. De asemenea, agenţia va continua să fie condusă de Monica Jitariuc şi Oana Bulexa.

Agenţia The Practice, parte a Leo Burnett, a fost înfiinţată în noiembrie 2006. MSL Group este reteaua de PR si comunicare a Publicis Groupe.

MSLGROUP este cea mai mare retea de PR din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa) si se numara printre cele mai mari patru retele din lume.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    dar nu inteleg nimic din stirea asta - deci the practice care e parte a leo burnet o sa fie parte a msl group, dar ramane parte a leo burnet... pai ori e a lui leo ori a lui msl?...
  • didi didi
    moooaaaamaa, zeci de gagici si un singur mascul in agentia aia? vreau si eu sa lucrez acolo...

Trimite un comentariu

sus