Skip to main content

TVR 1 rememorează tragedia de la 11 septembrie la emisiunea Vorbeşte liber!, cu George Maior

 
Sorin Avram
Sorin Avram

Sorin Avram La 13 ani de la tragedia din Statele Unite, când turnurile gemene ale World Trade Center şi sediul Pentagonului au fost lovite de trei avioane de pasageri, într-un atac terorist, jurnalistul Sorin Avram propune o ediţie Vorbeşte liber! de rememorare a evenimentelor de atunci.

Publicitate

Directorul Serviciului Român de Informaţii George Maior dă curs invitaţiei moderatorului TVR la o dezbatere pe acest subiect, dar şi pe altele, într-o nouă ediţie a talk-show-ului Vorbeşte liber!.

Ediţia din 11 septembrie a emisiunii poate fi urmărită de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro.

Pornind de la un remember 11 septembrie, discuţia din acestă seară mai atinge şi teme precum blocarea legii „Big Brother”, summitul NATO desfăşurat la începutul acestei luni în Ţara Galilor, terorismul cibernetic şi hackerii români.

Până în prezent, printre invitaţii jurnalistului Sorin Avram la Vorbeşte liber! s-au mai numărat Călin Popescu-Tăriceanu, Sorin Oprescu, Mircea Dinescu, Mircea Geoană, Liviu Dragnea, Mircea Sandu, Elena Udrea sau Constantin Niţă.

Emisiunea este urmată, de la 22.00, de Biziday, cu Moise Guran, şi de late night show-ul Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru, de la ora 23.00.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Imi aduc aminte ca ma uitam pe net la ABC cand s-a intamplat asta,apoi au inceput sa transmita si televiziunile private de la noi,mi intai ca stire si apoi preluare directa de la CNN.Cei de la TVR dormeau linistiti,cred ca doar la jurnalul de seara au pomenit ceva.

Trimite un comentariu

sus